Η Σοφία Μουτίδου απάντησε με τον δικό της χιουμοριστικό και καυστικό τρόπο στα όσα ανέφερε η Αφροδίτη Λατινοπούλου περί «επανάστασης της τρίχας» και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook με τίτλο «ΙΝΑΦ ΙΖ ΙΝΑΦ» και απάντησε σε όσα είπε η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας βήμα – βήμα.

«Να αγιάσει το στόμα σου! Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Ανοίγεις τα social media και είναι όλες πανέμορφες, πανέξυπνες, υπεραδύνατες, ευτυχισμένες σε διάφορες τοποθεσίες, γυμνασμένες, με φοβερές βυζάρες, καλά τα λες» τόνισε αρχικά η Σοφία Μουτίδου και άρχισε το… πετσόκομα.

«Ως εδώ! Χρυσόστομη πες τα, ψεύτικες βλεφαρίδες, ψεύτικα νύχια, ψεύτικα μαλλιά, ψεύτικοι κώλοι, ψεύτικα βυζιά και εμείς οι αληθινές, ταπεινές γυναίκες να καθόμαστε σε μια γωνιά να κλαίμε. Ε όχι! Να σταματήσει αυτό το πράγμα» πρόσθεσε η Σοφία Μουτίδου και σε όσα σημεία η Αφροδίτη Λατινοπούλου αναφέρεται σε ραγάδες, κυτταρίτιδα και τριχοφυία, η ηθοποιός έβαλε δικές της φωτογραφίες με τα αντίστοιχα σημεία του σώματός της.

«Ξέρεις πόσο βοηθάει να αγαπήσεις το αξύριστο πόδι σου;» αναρωτήθηκε η Σοφία Μουτίδου σε άλλο σημείο του βίντεο της.

Πηγή: patrastimes.gr