Η Μαρία Μενούνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να σταθεί στο πλευρό της μητέρας της που παλεύει με τον καρκίνο.

Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια δεν έκρυψε ποτέ τον οικογενειακό τους γολγοθά και στο παρελθόν έχει μιλήσει με περίσσιο σθένος για τη μάχη που δίνει η μητέρα της. Η κυρία Λίτσα έχει διαγνωστεί τέσσερις φορές με καρκίνο μέσα σε τέσσερα χρόνια και συνεχίζει να παλεύει με αξιοπρέπεια, δίνοντας θάρρος και κουράγιο στους δικούς της ανθρώπους.

Έτσι η ομογενής παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram μια ομολογουμένως συγκλονιστική φωτογραφία, όταν επισκέφτηκε τη μητέρα της στο νοσοκομείο μαζί με τον πατέρα της, με την ίδια να της δίνει μια μεγάλη αγκαλιά! «Υπάρχει πολλή αγάπη εδώ γύρω. Η μητέρα μου ένιωθε τόσο, τόσο… Τη ρώτησα αν χρειάζεται μια αγκαλιά και μου απάντησε ναι… Την πήρε την αγκαλιά. Υπομονή και πίστη και αγάπη» ήταν τα τρυφερά λόγια της Μενούνος που συνόδευσαν τη φωτογραφία, με τους ακολούθους της να σχηματίζουν νοερά μια μεγάλη αγκαλιά και για εκείνη!

Όπως είχε γράψει και σε παλαιότερα φύλλα της η «Espresso», τον περασμένο Δεκέμβριο οι γονείς της παρουσιάστριας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, κάτι που χειροτέρεψε την κατάσταση της μητέρας της, με αποτέλεσμα να εισαχθεί και πάλι στο νοσοκομείο…

Πηγή: espressonews.gr