Στα παλιά της τα παπούτσια γράφει τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας που έχουν κλείσει τον πληθυσμό της χώρας στα σπίτια του η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία εν μέσω αυστηρού lockdown αποδεικνύει ότι μπορεί να «σπάσει» την καραντίνα για χάρη του… έρωτα ταξιδεύοντας στον Παρνασσό για ολιγοήμερες διακοπές!

Η «Queen Dina» της ΤV φαίνεται πως αψηφά το γεγονός ότι τα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά με φρενήρεις ρυθμούς, αφού, παρά την απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό, βρέθηκε με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στην Αγόριανη (Επτάλοφος) Παρνασσού προκειμένου να περάσουν χλιδάτες στιγμές χαλάρωσης σε υπερπολυτελές σαλέ.

Βέβαια, αυτό που διερωτώνται οι περισσότεροι είναι ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε το ζευγάρι να φτάσει στο σαλέ, με δεδομένο ότι σε διάφορα σημεία στα όρια των νομών υπάρχουν μπλόκα ελέγχων της Αστυνομίας που απαγορεύουν στους ταξιδιώτες να μετακινηθούν χωρίς σημαντικό λόγο. Μάλιστα, αρκετοί αναρωτήθηκαν ποιον… κωδικό έστειλε το ζευγάρι στο 13033, προκειμένου να βρεθεί από την Αθήνα στον Παρνασσό!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνέχισε να προκαλεί, αφού δεν σταμάτησε να μοιράζεται τα στιγμιότυπα από την… ανέμελη εκδρομή της με τους ακολούθους της στο Instagram, οι οποίοι δεν άντεξαν -και με το δίκιο τους- και την έκραξαν δίχως αύριο στα σχόλια!

Ακρως εντυπωσιακό σαλέ

«Εμείς στην απαγόρευση και η αφρόκρεμα στο σαλέ;» ήταν ένα από τα σχόλια, ενώ ένας άλλος χρήστης του Instagram έγραψε: «Θεωρώ όλη αυτήν την προβολή μία πρόκληση. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολύ πιο σοβαρούς λόγους να μετακινηθούν, όμως δεν μπορούν γιατί δεν έχουν τη δυνατότητα να αντεπεξέλθουν σε ένα πιθανό πρόστιμο των 300 ευρώ. Αφού τα κάνετε, κάντε τα τουλάχιστον διακριτικά».

Ωστόσο, ούτε αυτά φάνηκε να την επηρεάζουν, αφού συνέχισε να ανεβάζει φωτογραφίες από τη βόλτα της στα χιόνια και από το άκρως εντυπωσιακό σαλέ με την εσωτερική πισίνα, ενώ απενεργοποίησε τα σχόλια κάτω από αυτές προκειμένου να μην της… χαλάσουν την απόδραση οι πολίτες που σχολιάζουν το προφανές! Η «Espresso» επικοινώνησε τόσο με τον ιδιοκτήτη του σαλέ όσο και με το Αστυνομικό Τμήμα Γραβιάς, ωστόσο δεν πήρε σαφείς απαντήσεις. Ο επιχειρηματίας που διατηρεί το υπερπολυτελές ξενοδοχείο υποστήριξε πως δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για την παραμονή της παρουσιάστριας στις εγκαταστάσεις.

«Γνωρίζω ότι η κυρία Σπυροπούλου βρίσκεται στο σαλέ, ωστόσο δεν διαχειρίζομαι προσωπικά τις κρατήσεις, οι υπάλληλοί μου την εξυπηρετούν» είπε πριν κλείσει το τηλέφωνο. Σε ερώτηση αν έχουν γίνει καταγγελίες με αφορμή την παράνομη μετακίνηση της παρουσιάστριας, ο επιχειρηματίας εξήγησε ότι το σαλέ είναι νόμιμα ανοιχτό, επομένως δεν γνωρίζει αν έχει γίνει οποιαδήποτε καταγγελία σε βάρος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Σε ό,τι αφορά το Αστυνομικό Τμήμα Γραβιάς, οι αστυνομικοί δεν θέλησαν να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία για την υπόθεση.

Πηγή: espressonews.gr