Η Σταρ Ελλάς 2017 Μαρία Ψηλού παντρεύτηκε τον συνεπώνυμό της επιχειρηματία, Κωνσταντίνο Ψηλό, (σε στενό κύκλο λόγω κορωνοϊού) στο δημαρχείο της Βούλας.

Το ειδύλλιο του ζευγαριού αλλά και την εγκυμοσύνη της 23χρονης Μαρίας είχε αποκαλύψει πρώτη η «Espresso» πριν από μερικούς μήνες.

Χθες το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του, ξεκινώντας και τυπικά πλέον τη δημιουργία οικογένειας, μια και αναμένεται η άφιξη του «πελαργού». Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι Αλέξης Ματσάκης και Χριστίνα Τζώρου.

«Είναι μια ημέρα που θα θυμάμαι για πάντα! Είμαι πολύ ευτυχισμένη και σε δύο μήνες που θα γεννήσω ανυπομονώ να κρατήσω στην αγκαλιά μου το κοριτσάκι μας» μας δήλωσε συγκινημένη λίγες ώρες μετά τον γάμο της, ο οποίος έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Παρόντες στο δημαρχείο ήταν μόνο οι μάρτυρες του ζευγαριού, ενώ οι γονείς τους απουσίαζαν για προληπτικούς λόγους.

«Οι γονείς μας δεν ήταν δίπλα μας για λόγους ασφάλειας, καθώς είμαι έγκυος και θα πρέπει να προσέχω παραπάνω το θέμα του κορωνοϊού. Με στενοχώρησε πολύ αυτό, αλλά θα χαρώ που θα με καμαρώσουν στα βαφτίσια και στον θρησκευτικό μας γάμο, που θα ετοιμάσουμε εν καιρώ» σημείωσε η ίδια.

Σε ερώτησή μας εάν ήταν καθ’ όλα έτοιμη για ένα τόσο μεγάλο βήμα στη ζωή της, καθώς είναι μόλις 23 ετών, η όμορφη Μαρία απάντησε με το χέρι στην καρδιά:

«Δεν με αγχώνει καθόλου που παντρεύτηκα μικρή και θα γίνω μανούλα. Από τη στιγμή που συνάντησα τον άνθρωπο που με καλύπτει και μου τα προσφέρει όλα, δεν το σκέφτηκα καν». Όσο για το εντυπωσιακό νυφικό της, τράβηξε όλα τα βλέμματα, αφού τόνιζε το πλούσιο μπούστο της.

Η Σταρ Ελλάς 2017 ανέφερε ότι στον θρησκευτικό γάμο της, ο οποίος θα γίνει την άνοιξη, θα φoρέσει όχι ένα, αλλά τρία νυφικά.

«Το είχα μεράκι να φορέσω νυφικό. Ο θρησκευτικός μου γάμος, όμως, θα είναι υπερπαραγωγή, θα θυμίζει παραμύθι. Ετοιμάζω τρία νυφικά, ένα για την εκκλησία, ένα για το τραπέζι και ένα τρίτο για το after party» δήλωσε γελώντας στην «Espresso».

Το ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο νέους με το ίδιο επίθετο άρχισε ακριβώς πριν από έναν χρόνο, στις αρχές Ιουνίου. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και μέσα μόλις σε 12 μήνες παντρεύτηκαν και σύντομα θα γίνουν γονείς. Ο Ψηλός συνάντησε την Ψηλού και το παραμύθι τους κατέληξε σε happy end! Να ζήσουν και με το καλό να υποδεχτούν την μπέμπα τους!

Πηγή: espressonews.gr