Όταν ο Ααρον Εκχαρτ συνάντησε την Άντζελα Γκερέκου θαύμασε τα γαλάζια μάτια της! Η πρόεδρος του ΕΟΤ και ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Θάνος πήγαν στα τελευταία γυρίσματα του κατασκοπευτικού θρίλερ «Bricklayer», με πρωταγωνιστή τον ωραίο χολιγουντιανό star Ααρον Εκχαρτ.

gkerekoy 4

Τα στούντιο της Θέρμης, που άλλοτε ήταν… κοτέτσια παρατημένα, ετοιμάζονται να υποδεχτούν σε λίγες ημέρες και τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, που θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Tin Soldiers». Μόνο που ο Ντε Νίρο θα ξετρελάνει τις Δραμινές και όχι τις Θεσσαλονικιές φαν, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας θα γυριστεί στη Δράμα.gkerekoy 2

«Από το 2014 είχα καταθέσει ως υφυπουργός Πολιτισμού και σε συνεργασία με όλους τους φορείς νομοσχέδιο-πρόταση με σκοπό τη θέσπιση ουσιαστικών φορολογικών κινήτρων για την πραγματοποίηση κινηματογραφικών παραγωγών στην Ελλάδα.

gkerekoy 5

Οι σπόροι έβγαλαν καρπούς, σημαντικό γεγονός που όλοι οι θεσμοί, μαζί με τοπικούς φορείς, αλλά και η ίδια η τοπική κοινωνία πρέπει να στηρίξουν. Για μια ακόμη φορά διαπιστώνουμε τη δύναμη της εικόνας» δήλωσε η πρόεδρος του ΕΟΤ Αντζελα Γκερέκου, συμπληρώνοντας: «…Με όχημα τα Nu Boyana Hellenic Film Studios που φιλοδοξούν να μετατρέψουν τη Θεσσαλονίκη σε κόμβο κινηματογραφικών παραγωγών, η εταιρία παραγωγής Millenium ολοκληρώνει το “Bricklayer”, την τρίτη κατά σειρά ταινία που γυρίζει στην ευρύτερη περιοχή, και είναι μια πολύ πολύτιμη εξέλιξη τόσο για τη βόρεια Ελλάδα όσο και για την ίδια την πόλη της Θεσσαλονίκης».

gkerekoy 1

Η Άντζελα συνάντησε, εκτός από τον διάσημο πρωταγωνιστή, και τον σκηνοθέτη της ταινίας Ρέινι Χάρλιν, αλλά και τον παραγωγό Ρόμπερτ Βαν Νόρντεν. Στον Ααρον, μάλιστα, χάρισε μια μίνι μακέτα του Παρθενώνα ως ανάμνηση της χώρας, αλλά και δικής της.

gkerekoy 3

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr