Στα Ηλύσια πάτησε ξανά το πόδι της «με δόξα και τιμή» η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη ως καλεσμένη της Μπριζίτ Μακρόν.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας, με τη δεύτερη της Ελλάδας, αφού η πρώτη για εμάς είναι η Πρόεδρος Κ. Σακελλαροπούλου, ξαναβρέθηκαν μαζί στο Προεδρικό Μέγαρο των Ηλυσίων, όπου η Μαρέβα πήγε την Παρασκευή που μας πέρασε.

Οι δυο γυναίκες, που έγιναν φίλες με το που γνωρίστηκαν, περίπου τρία χρόνια πριν, αναγνώρισαν η μια στην άλλη στοιχεία «chic προσωπικότητας» κι έτσι βρήκαν… σημεία σύγκλισης.

mareva vardinogianni1906
Η Μαριάνννα Βαρδινογιάννη ανάμεσα στη Μαρέβα Μητσοτάκη και την Μπριζίτ Μακρόν

Το ντύσιμό τους, φυσικά, απέχει παρασάγγας, αφού η Μακρόν προτιμά τα πολύ αριστοκρατικά και πανάκριβα φορέματα γνωστών γαλλικών οίκων μόδας και τις ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ η Μαρέβα προτιμά το σπορ chic. Ωρες ώρες, το ντύσιμό της παραπέμπει σε «ρούχα εκστρατείας», ολίγον «άχρωμα και αδιάφορα», αλλά είναι το στιλ της και είναι σεβαστό. Παρ’ όλα αυτά, οι δυο γυναίκες βρήκαν κοινούς κώδικες και διατηρούν άριστες σχέσεις. Είναι η δεύτερη φορά που η Μαρέβα συναντά την Μπριζίτ στο Παρίσι. Το ίδιο έγινε και τον Σεπτέμβριο του 2022. Αυτό το ταξίδι, όμως, περιελάμβανε και μια φανταχτερή εκδήλωση της UNESCO, στην οποία προήδρευε η Μπριζίτ και μίλησε η Μαρέβα.

mareva kentriki1906
Μπριζίτ Μακρόν και Μαρέβα-Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη

Σε αυτή βραβεύτηκε η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ψυχή της UNESCO στη χώρα μας. «Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη αποτελεί πρότυπο θέλησης, σκληρής δουλειάς και ανεκτίμητης προσφοράς. Η UNESCO έμπρακτα αναγνώρισε και τίμησε τον αγώνα της και τα 25 χρόνια συμβολής της για το κοινό καλό και για ένα καλύτερο αύριο. Στην εκδήλωση της UNESCO μαζί με την πρώτη κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν και τη γενική διευθύντρια της UNESCO Οντρεϊ Αζουλάι» έγραψε στο Instagram της η Μαρέβα Μητσοτάκη, αιτιολογώντας τις φωτογραφίες που ανέβασε από την εκδήλωση.

Η Μπριζίτ και η Μαρέβα φωτογραφήθηκαν επίσης και στα σκαλιά του Προεδρικού Μεγάρου της Γαλλίας. Ο Κυριάκος περιοδεύει στα λιμάνια κι η Μαρέβα «κόβει βόλτες» στα σαλόνια!

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr