Μοντελάρα με… στέμμα από το «GNTM» το 2019, πρώην παίκτρια του «Survivor» το 2021, μελλοντική παρουσιάστρια του «Μy style rocks» και από τον Ιούνιο και ηθοποιός στο «Bachelor 4»! Η Κάτια Ταραμπάνκο όλα τα…. αλέθει και έχει χτυπήσει τζακ ποτ!

To «Bachelor» του παραγωγού Παντελή Καλατζή και της εταιρίας παραγωγής Showtime Productions αναμένεται να αρχίσει γυρίσματα τον προσεχή Ιούνιο και ανάμεσα στις απρόσμενες εισόδους στην ταινία θα είναι, όπως όλα δείχνουν, και αυτή της Κάτιας Ταραμπάνκο, η οποία μάλιστα δεν θα κάνει ένα απλό guest, αλλά θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο πλάι στην παρέα γέλιου, που την απαρτίζουν οι Νίκος Βουρλιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Θανάσης Βισκαδουράκης και Αποστόλης Τότσικας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σενάριο θα είναι αρκετά διαφορετικό από τις προηγούμενες φορές, καθώς δεν θα αφορά μια παρέα ανδρών όπου ο ένας από αυτούς ετοιμάζεται να παντρευτεί, αλλά θα κινηθεί σε άλλα πεδία. Θα έχει πιο πολύ σασπένς, γέλιο και μυστήριο. Και ένα από τα γυναικεία μυστήρια θα είναι και η κούκλα Κάτια!

Πηγή: espressonews.gr