Η Τέτα Καμπουρέλη περιγράφει στην εκπομπή «Πρωινό», τι ακριβώς έγινε και έφυγε εσπευσμένα από το «Style me up». Δεν υπέγραψε το συμβόλαιο της καθώς δεν το είχε δει ο δικηγόρος της. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αντιπαράθεση της με τον Τρύφωνα Σαμαρά και εξήγησε πως δεν κατάλαβε τον λόγο που συνέβησαν όλα αυτά από την πρώτη μέρα και πως νιώθει πικρία μέσα της γιατί δε δημιουργεί μυθοπλασίες.

«Το ερώτημα που έθεσα γιατί έγινε πολύ ξαφνικά, ήταν μήπως έθεσε βέτο ο Τρύφωνας, γιατί έγινε τόσο γρήγορα. Την πρώτη μέρα που πήγα εκείνος αισθάνθηκε περίεργα μαζί μου. Εγώ δεν θέλω να είμαι σε αντιπαράθεση με τον Τρύφωνα ούτε με τον Νίκο Κοκλώνη. Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε, να φύγουμε έτσι γρήγορα χωρίς καμία απάντηση. Το συμβόλαιό μου το έχω στο mail μου, μπορώ να στο δείξω και τώρα».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Στην αρχή είχα κάνει της παίκτριας τα νύχια κοντά επειδή μου το είπε ο coach, ο Γιάννης Λιάσκος Και αυτό έκανα. Ό,τι μου λέγανε έκανα, αλλά ο Τρύφωνας προφανώς δεν είχε ακούσει τη συζήτηση και ενώ έλουζε και με καλωσόρισε μου λέει ενώ γράφαμε το επεισόδιο: “Άκουσε να δεις Τέτα μου εγώ τα θέλω μακριά και κόκκινα”, έτσι όπως τα λέει τα ωραία του. Του απάντησα επειδή είχε προηγηθεί η συζήτηση με τον coach ότι τα ήθελε κοντά και nude του είπα: “Έλα ρε Τρυφωνάκο μου, κάνε εσύ τη δική σου δουλειά και εγώ τη δική μου… Δεν είχα σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση με τον Τρύφωνα που τον ξέρω 100 χρόνια και με ξέρει και τον συμπαθώ κιόλας».

Στο τέλος συμπλήρωσε: «Ξαναγυρίσανε το πρώτο το γύρισμα όπως ήθελε εκείνος. Εγώ έχω μια πικρία μέσα μου γιατί δε δημιουργώ μυθοπλασίες».

Πηγή: espressonews.gr