Με κάθε επισημότητα το παλάτι του Μονακό ανακοίνωσε την επιστροφή στο πριγκιπάτο της Σαρλίν από την κλινική στην Ελβετία. Αν και θα πάρει χρόνο μέχρι να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της, φαίνεται ότι υπάρχει η ανομολόγητη ελπίδα ότι η φυσική παρουσία της πριγκίπισσας θα βάλει τέλος στους ψιθύρους για προβλήματα στον γάμο της με τον Αλβέρτο.

f4 38

«Σε συμφωνία με τους γιατρούς της και ενώ η ανάρρωσή της εξελίσσεται καλά, οι αυτών υψηλότητες συμφώνησαν ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν μπορεί τώρα να συνεχίσει την ανάρρωσή της στο πριγκιπάτο μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους» αναφέρει η ανακοίνωση του παλατιού. Προσθέτει ότι «οι επόμενες εβδομάδες θα της επιτρέψουν να αναρρώσει πλήρως, έτσι ώστε να είναι σε θέση να αναλάβει σταδιακά τα επίσημα καθήκοντά της», τονίζοντας ότι η Σαρλίν χρειάζεται ακόμη «ηρεμία και γαλήνη».

wer 1

Η 44χρονη από τη Νότια Αφρική νοσηλευόταν σε κλινική της Ελβετίας από τον Νοέμβριο, όταν κατέρρευσε στο παλάτι του Μονακό, με τον Αλβέρτο να κάνει τότε λόγο για «ακραία κούραση, σωματική και ψυχολογική» της πριγκίπισσας. Δεν είχαν περάσει παρά λίγες ημέρες από την επιστροφή της στο Μονακό από τη Νότια Αφρική, όπου είχε παραμείνει για σχεδόν 10 μήνες έπειτα από επιπλοκές από χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση σοβαρού προβλήματος υγείας.sarlins monako

Αυτό που δεν ομολογεί το παλάτι του Μονακό είναι ότι η επιστροφή της Σαρλίν θα βάλει τέλος στις έντονες φήμες για κρίση στον γάμο της. Οι διαρροές για «ρήξη» ήταν τόσο έντονες, που ο Αλβέρτος αναγκάστηκε να τις διαψεύσει σε συνέντευξη, όταν η σύζυγός του διακομίστηκε στην ελβετική κλινική, ενώ το ίδιο έκαναν αδιάκοπα κύκλοι του παλατιού τους μήνες που η πριγκίπισσα παρέμενε στη Νότια Αφρική.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr