Ο μεγάλος Έλληνας τραγουδιστής και συνθέτης Γιάννης Πάριος προχώρησε σε μια συγκινητική πρωτοβουλία στο πλαίσιο της πρόσφατης κυκλοφορίας του διπλού άλμπουμ «Αχ Αγάπη… Αχ Ερώτα», θέτοντας με τον τρόπο του τη μουσική του στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου. Ο 74χρονος σπουδαίος ερμηνευτής έκανε μία δωρεά δυο κλινών ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Μεταξά» στον Πειραιά.

Με τον Γιάννη Πάριο μίλησε τηλεφωνικά η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» (16/1). Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανακοίνωσε ακόμη πως τα έσοδα από το νέο του CD, συμφώνησε με τη δισκογραφική του εταιρεία, τη ΜΙΝΟΣ, να διατεθούν επίσης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Μάλιστα, ο Γιάννης Πάριος αποκάλυψε για πρώτη φορά ένα οικογενειακό δράμα που βιώνει και που αποτέλεσε το κίνητρο γι’ αυτή του τη δωρεά. Πρόκειται για την αδελφή του, την Ελένη, η οποία όπως είπε στην Ναταλία Γερμανού, ταλαιπωρείται εδώ και τριάμιση χρόνια από ένα εγκεφαλικό το οποίο της έχει στερήσει την επαφή με το περιβάλλον: «Παιδεύεται εδώ και 3,5 χρόνια με εγκεφαλικό και δεν καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω της και είναι ένα κομμάτι της δυστυχίας μου. Στο όνομα της Ελένης το κάνω», ανέφερε τηλεφωνικά ο Γιάννης Πάριος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο 74χρονος τραγουδιστής και συνθέτης μεγάλων επιτυχιών είχε πει: «Για εμένα όλα είναι έμπνευση. Η αγάπη είναι έμπνευση»… Με αυτή την αγάπη συνεχίζει ο Γιάννης Πάριος να εμπνέεται και να προσφέρει τη μουσική του στον κόσμο.

Πηγή: patrastimes.gr