Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Αιφνιδιαστικός χωρισμός της Τζούλιας Νόβα και του Γιάννη Μάρκου. Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι, ύστερα από 12 χρόνια κοινής πορείας, έβαλε τέλος στη σχέση του, τινάζοντας στον… αέρα τον επικείμενο γάμο του.

Ο μεγαλοεπιχειρηματίας του real estate ισχυρίσθηκε πως η απότομη αλλαγή του χαρακτήρα της ξανθιάς καλλονής αλλά και οι αστρολογικές εκλείψεις της περιόδου που διανύουμε ήταν το… κερασάκι στη γαμήλια τούρτα που δεν θα κόψουν ποτέ!

Η όμορφη παρουσιάστρια και ο σύντροφός της είχαν αρχίσει να οργανώνουν τον γάμο τους για το φετινό καλοκαίρι ωστόσο, λόγω της πανδημίας, το μυστήριο αναβλήθηκε και τελικά ακυρώθηκε.

«Ναι, είναι αλήθεια αυτό που διαβάσατε στο διαδίκτυο. Η πίεση από τον αποκλεισμό από τον κόσμο, λόγω του κορωνοϊού, έφερε σε πολλά ζευγάρια προβλήματα. Η Τζούλια απογοητεύτηκε που για ακόμη μια φορά δεν θα έφτανε σύντομα η υπέροχη στιγμή του γάμου, που περιμένει κάθε γυναίκα λόγω παράδοσης. Σκέφτηκε μήπως είναι καλύτερα να ασχοληθεί με τον εαυτό της, με τα χόμπι της, που θυμήθηκε ότι είναι τα extreme» δήλωσε στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha ο παραλίγο γαμπρός, επιβεβαιώνοντας την είδηση του χωρισμού τους, η οποία άρχισε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αργά το απόγευμα της Τρίτης.

«Επειδή, λοιπόν, εγώ δεν ήθελα να την ακολουθήσω, καθώς δεν με εκφράζει αυτός ο τρόπος ζωής, η Τζούλια προτίμησε να τα κάνει μόνη της και να δώσει στον εαυτό της μια χαρά που της έλειπε. Έχουμε βέβαια και τις δύο εκλείψεις αυτόν τον καιρό που αναστατώνουν, οπότε συνέβαλαν κι αυτές στην απότομη αλλαγή του χαρακτήρα της. Όσο και να ακούγεται περίεργο, αυτή είναι η βάση της…» πρόσθεσε ο Γιάννης Μάρκου.

Πηγή: espressonews.gr