Η μία κόντρα διαδέχεται την άλλη στη σόουμπιζ. Μετά τη Μαρίνα Πατούλη μια ακόμα κυρία τα έβαλε με τη Βίκυ Καγιά. Για ποια πρόκειται;

vicky kagia

Αυτή τη φορά απασφάλισε εναντίον της η Ραμόνα Βλάντη.

Η Ραμόνα Βλαντή μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την πρεμιέρα του GNTM και σχολίασε την στάση της Βίκυς Καγιά και της Σοφίας Χατζηπαντελή.

Ραμόνα Βλαντή

Συγκεκριμένα ανέφερ ότι: «Είδαμε την πρεμιέρα, καθίσαμε, ξενυχτήσαμε, βαρεθήκαμε και λίγο. Σε κάποια σημεία είχε λίγο ενδιαφέρον. Δεν μου αρέσουν οι τρεις κριτές που έχουν παλιακές απόψεις. Αν η Σοφία Χατζηπαντελή δεν ήταν πλαστική από πάνω μέχρι κάτω, θα μπορούσα να την ακούσω. Δεν βλέπω τίποτα diversity πάνω της».

0392 RAMONA VLANTI 1552022

Συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι diversity επειδή έχει αυτά τα φρύδια. Φαίνεται ότι έχουν παλιακές απόψεις γιατί είναι πολλά χρόνια εκτός χώρου. Θα ήθελα η Βίκυ Καγιά να δώσει χώρο στα νέα κορίτσια να μιλήσουν και να μην είναι τόσο αυστηρή».

8050 RAMONA VLANTI 2062022

Τέλος, μίλησε ως εξής: «Έχει μπερδέψει την ταπεινότητα με το να μην έχεις προσωπικότητα. Αν θέλουν στρατιωτάκια που να τους λέει η Καγιά τι να κάνουν, αυτό δεν είναι ταπεινότητα. Θα έπρεπε να τσιρίζει λιγότερο και να δώσει χώρο στα κορίτσια να μιλήσουν. Το GNTM έχει γίνει Οικογενειακές Ιστορίες».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr