Βρίσκεται εδώ και καιρό στην επικαιρότητα όχι λόγω των δημοσιογραφικών επιτυχιών της (αυτές ανήκουν στο παρελθόν εδώ και πάρα πολλά χρόνια), αλλά εξαιτίας των περιπετειών του επαγγελματικού alter ego της, που εδώ και κάποιες εβδομάδες έχει μπει στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών Αρχών.

Το επαγγελματικό ταίρι της, που απειλεί θεούς και δαίμονες τώρα που νιώθει στριμωγμένο για τα καλά, την έχει βάλει και… μπροστινή σε διάφορες δουλειές του.

Αυτό όμως την έχει βάλει σε μπελάδες, μια και την Παρασκευή η άφιξη περιπολικού (γιατί άραγε;) στην εργασία της προκάλεσε αναστάτωση. Το Σαββατοκύριακό της όμως έμελλε να είναι εφιαλτικό, μια και ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της, όταν εκείνος έμαθε πως εν αγνοία του εκείνη και το επαγγελματικό της alter ego πάνε να τον μπλέξουν σε διάφορες περίεργες και ύποπτες μπίζνες.

Ο σύντροφός της, μην μπορώντας να πιστέψει ότι κινδυνεύει να βρεθεί άγρια μπλεγμένος, θόλωσε και ξέσπασε πάνω της, με αποτέλεσμα εκείνη να μην είναι σε θέση να βγει στις… τηλεοπτικές επάλξεις. Ετσι, για να μην προκληθεί σάλος, σκαρφίστηκαν (η ξυλοκοπημένη δημοσιογράφος και το επαγγελματικό της alter ego, που ακούει εισαγγελέα και το πιάνει υστερία) μια ξαφνική περιπέτεια υγείας.

Γι’ αυτό εκείνη το Σαββατοκύριακο ήταν απούσα από το πλατό, όμως στο κανάλι άπαντες κουνάνε το κεφάλι με την κατάντια της και το θέατρο που παίζει με την -και καλά- επιβαρυμένη υγεία της…

Πηγή: espressonews.gr