Η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου». Η κριτής του «GNTM» μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή αναφέροντας ότι θεωρεί τον άντρα της, τον πιο όμορφο στον κόσμο. Η creative director του παιχνιδιού δεν δίστασε να σχολιάσει και την δήλωση που είχε κάνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο παρελθόν για εκείνη πως δεν περνάει καλά στο «GNTM».

«Εγώ είμαι καλά, περνάω καλά και πέρναγα καλά. Δεν ξέρω γιατί το λέει η Ηλιάνα αυτό γιατί δεν έχουμε μιλήσει σε προσωπικό επίπεδο. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην είμαι καλά. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, κουραστήκαμε αλλά δεν κουράστηκα μόνο εγώ. Οι συνθήκες ήταν δύσκολες αλλά ήταν για όλους μας. Το καλό με το GNTM είναι ότι είμαστε μια ομάδα 200 ανθρώπων που είμαστε μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ και είμαστε παρέα. Αυτό το πράγμα το περάσαμε μαζί.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην είμαι καλά. Είμαι τρία χρόνια σε μια εκπομπή που μόνο επιτυχία μπορείς να την πεις, ο κόσμος την αγαπάει, ο κόσμος με αγαπάει, οπότε εγώ είμαι καλά. Την Ηλιάνα την είδα στους ΚουΚου μέσα στο πλατό και δεν είπαμε κάτι τέτοιο. Εμένα με ενδιαφέρει τι ξέρει ο άντρας μου και η οικογένειά μου. Αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν ότι είμαι καλά. Δεν μιλήσαμε με την Ηλιάνα μετά τις δηλώσεις της. Δεν με πειράζει! Μακάρι να μιλάει όλος ο κόσμος για μένα», δήλωσε η κριτής.

Πηγή: espressonews.gr