Όλα του γάμου δύσκολα για νεαρό Βραζιλιάνο που πρέπει να ικανοποιήσει στο κρεβάτι όχι μία, αλλά εννέα συζύγους.

Ο Άρθουρ Ο Ούρσο τα βρήκε μπαστούνια και έφτασε στο σημείο να φτιάξει πρόγραμμα καθημερινών ερωτικών συνευρέσεων, ωστόσο η απόπειρα απέτυχε, καθώς έφτασε να νιώθει… ρομποτάκι του σεξ.

Ο Ούρσο άρχισε να χτίζει την οικογένειά του παραδοσιακά, όταν παντρεύτηκε με παπά και με κουμπάρο την επίσημη σύζυγό του Λουάνα Καζάκι. Στην πορεία διαπίστωσαν ότι απολάμβαναν την ανταλλαγή συντρόφων, με τον Βραζιλιάνο να κάνει «συλλογή» από νεαρές ερωμένες. Στη συνέχεια, «για να εξυμνήσει τον ελεύθερο έρωτα» και «να διαμαρτυρηθεί κατά της μονογαμίας» παντρεύτηκε ταυτόχρονα σε ανεπίσημη τελετή σε καθολική εκκλησία στο Σάο Πάολο την Καζάκι και άλλες οκτώ νεαρές.

f2 34

Όταν ήρθε η ώρα να στεγάσουν τον πολυγαμικό τους έρωτα ο Ούρσο ήρθε σε αδιέξοδο, καθώς όλες οι γυναίκες του απαιτούσαν να εκπληρώνει τα συζυγικά του καθήκοντα «με οποιοδήποτε κόστος». Οπως παραδέχτηκε ο Βραζιλιάνος στο «Jam Press», για να βγάλει άκρη έφτιαξε πρόγραμμα, στο οποίο αναγραφόταν με ποια από τις συζύγους του θα έκανε σεξ κάθε ημέρα.

Ωστόσο, με τον καιρό το πρόγραμμα τον κούρασε, καθώς ένιωθε υποχρεωμένος να κάνει σεξ με κάποια από τις γυναίκες του σαν να ήταν ρομπότ, ενώ σκεφτόταν μια άλλη. Τώρα, ενώ η σύζυγός του Αγκάθα τον εγκαταλείπει διότι τον ήθελε αποκλειστικά για τον εαυτό της, ο Ούρσο ακολουθεί μια πιο ελεύθερη τακτική και κάνει σεξ μόνο με όποια από τις γυναίκες του επιθυμεί τη δεδομένη στιγμή.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr