Ο Ιάσονας Μανδηλάς, παραβρεθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». Ο γνωστός τραγουδιστής, εκτός των άλλων μίλησε για την απόφασή του να δημοσιοποιήσει την σεξουαλική του ταυτότητα.

«Αισθανόμουν αμήχανα στα πρώτα video clip. Ήταν σαν να κοροϊδεύω τον κόσμο. Το πολύ καλό ήταν ότι, όταν αποφάσισα να κάνω το coming out, ήταν σύμφωνη και η εταιρεία.

iasonas

Μέχρι σήμερα και πριν από μένα δεν μπορούμε να βρούμε κάποιον άλλο δισκογραφημένο τραγουδιστή ή τραγουδίστρια στην Ελλάδα που να το έχει κάνει. Εγώ, που με αφορά, δεν μπορώ να πω ότι το έκανε ο τάδε τραγουδιστής και πήρα δύναμη από αυτό. Πήρα δύναμη από τον Φώτη, από τον Γιώργο Καπουτζίδη. Το είχαμε συζητήσει με την εταιρεία, γιατί ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα συμβεί. Σε αυτούς που δεν το είπα ήταν στους γονείς μου, γιατί δεν ήθελα να με επηρεάσουν ή να μπουν στη διαδικασία να με προστατεύσουν

ias

Στην συνέχεια η παρουσιάστρια τον ρώτησε για το πως πήρε την απόφαση να προχωρήσει στην δημόσια παραδοχή και ο Ιάσονας Μανδηλάς απάντησε: Το έκανα, γιατί πιέστηκα. Το προηγούμενο καλοκαίρι είχα απαντήσει σε μία ερώτηση «τι σου αρέσει σε μία κοπέλα;», σε χιουμοριστική φάση, και ένας φίλος μου μού την «είπε».

Εμένα αυτό με έτρωγε και με πίεζε, το ότι τώρα θα με αντιπαθούν γιατί νομίζουν ότι λέω ψέματα. Με πίεζε κι ο ένας, με πίεζε και η άλλη πλευρά και λέω: ξεκαθάρισέ το, να είσαι εσύ καλά με εσένα κι αν υπάρξει κόστος θα το πληρώσω. Προτιμώ να πληρώσω το κόστος για την αλήθεια μου, παρά το κόστος του να κρύβομαι και να λέω ψέματα.

iaasonas

Ήταν συγκλονιστικό, διότι στο Instagram ήταν το όνειρο της ζωής. Μου έστελναν μηνύματα αγάπης, χαράς, ότι άλλα παιδιά μίλησαν στους γονείς τους, έκλαιγα εγώ. Την άλλη μέρα μπαίνω στο Facebook… αδιανόητο το τι μπορεί να πει ο άνθρωπος. Στο Facebook ήταν ακριβώς το αντίθετο: 1000 αρνητικά σχόλια και 1 θετικό. Το περίμενα αλλά με σόκαρε η ποσότητα και το λεξιλόγιο.

mandilas

Έλεγα πού το βρίσκετε τον λόγο και τον θυμό που έχετε μέσα σας; Πρέπει κάπως να πληγώσουν τον άλλο για να αισθανθούν λίγο καλύτερα με τον πληγωμένο τους εαυτό. Αυτό που έλεγα ήταν ότι ελπίζω να μην έχουν κάποιον γνωστό – αν και είμαι σίγουρος ότι έχουν – που να είναι γκέι, τρανς ή οτιδήποτε. Τι θα περνάνε αυτοί οι άνθρωποι;».

Πηγή: espressonews.gr