Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Την άσχημη συνεργασία που είχε με τον Πάνο Μουζουράκη πριν από μια πενταετία αποκάλυψε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» και όσα αποκάλυψε για τους Αγαμους Θύτες, όπως ότι δεν επιτρέπεται να αυτοσχεδιάζει κανείς μέσα στο συγκρότημα, ήταν άκρως εντυπωσιακά.

«Οσοι το κάνουν… κόντεψα να τους πνίξω. Ο Πάνος Μουζουράκης! Ηθελε να πει κάτι και του είπα “εδώ δεν κάνεις και δεν λες τίποτα, παίζεις με αυτόν τον τρόπο”. Βέβαια, ήταν πολύ μελετηρός, ταλαντούχος κατά τη γνώμη μου. Αυτό έγινε πριν από πέντε έξι χρόνια και ήταν μαζί μας και ο αγαπημένος μου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Ο Μουζουράκης, λοιπόν, είχε μια ιδιαίτερη τρέλα, οπότε τον έπιασα από τον λαιμό. Θα τον έδερνα, αλλά με κρατούσαν. “Μα”, μου λέει, “να εκφραστώ”. Του λέω “όχι, εδώ υπογράφουν άνθρωποι κείμενα, θα κάνεις αυτό ακριβώς που είπαμε. Δεν γίνεται αλλιώς. Η δουλειά είναι μια παρτιτούρα. Πες ότι είμαστε ορχήστρα, θα παίζει ο καθένας ό,τι θέλει;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Πηγή: espressonews.gr