Στην εκπομπή «Love it» παραχώρησε συνέντευξη η Ιλένια Ουίλιαμς. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε τους λόγους που την έκαναν να απομακρυνθεί από την τηλεόραση, κάνοντας λόγo για κακές συμπεριφορές. Στη συνέχεια δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι εδώ και ενάμιση χρόνο είναι μόνη της στην προσωπική της ζωή τονίζοντας, πως με το Θοδωρή Φέρρη δεν είναι ζευγάρι.

«Σίγουρα κάποιες φορές έχω αισθανθεί ότι κάποιος ξεπέρασε τα όριά μου. Είναι θέμα συμπεριφοράς. Κάποιος αντέχει περισσότερο τη φωνή, την πίεση, τα άσχημα λόγια. Υπάρχει αυτό. Βρέθηκα σε αυτή τη θέση, να με υποτιμήσουν. Εγώ αισθανόμουν πολύ δυνατή, δεν άφηνα αυτό το πράγμα να δηλητηριάσει την ψυχή μου. Σίγουρα υπήρχαν φορές που γύρναγα σπίτι μου στεναχωρημένη, κλαμένη, που ξυπνούσα αγχωμένη, φορές που είπα «φτάνει ως εδώ». Τα παράτησα, στην τηλεόραση τα παράτησα συνειδητά. Είχα κάποιες προτάσεις το καλοκαίρι… Είναι ένας κύκλος που για μένα έχει κλείσει», είπε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή είπε: «Προσωπικά είμαι καλά, είμαι μόνη μου. Δεν ισχύει ότι είμαστε μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη, είμαι μόνη μου 1,5 χρόνο.»

Πηγή: espressonews.gr