Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για το μέλλον του «Pop up», ενώ αποκάλυψε πώς αντέδρασε ο Snik, όταν φόρεσε τα ρούχα του στην εκπομπή της.

Άγνωστο φαίνεται να είναι το μέλλον όσον αφορά την παρουσίαση της εκπομπής της «Pop Up», σύμφωνα με την Ηλιάνα. «Δεν γνωρίζω κάτι ακόμα! Δεν έχουμε κάνει συζήτηση, δεν γνωρίζω καν πότε γίνεται, μαθαίνω σιγά σιγά. Εγώ είμαι στον Alpha και οπουδήποτε είμαι τιμάω το συμβόλαιό μου 100% και το γνωρίζουν όσοι έχουν δουλέψει ή δουλεύουν μαζί μου. Τα συμβόλαια είναι για να μένουν συμβόλαια και να μένουν κρυφά.

Είναι πράγματα που δεν μπορείς να τα συζητήσεις δημόσια. Προσωπικά δεν το θεωρώ σωστό, άλλοι άνθρωποι μπορεί και να τα συζητάνε, δεν γνωρίζω… Εγώ νομίζω ότι σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη δική μας δουλειά ο σταθμός έχει τον πρώτο λόγο. Εγώ μια παρουσιάστρια είμαι, δεν είμαι κάτι παραπάνω από αυτό… Εντάξει, πιάνονται οι έξι μήνες; Σίγουρα έχω δυσκολίες, είμαι τελείως άπειρη, όμως σιγά σιγά κάτι γίνεται».

Πριν λίγες ημέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσίασε την εκπομπή της φορώντας τα ρούχα του Snik. Στην ερώτηση για το πώς αντέδρασε ο σύντροφός της μόλις την είδε με αυτήν την αμφίεσή, η ίδια απάντησε: «Ο Δημήτρης άργησε πάρα πολύ να το καταλάβει, δεν είχε ασχοληθεί με το κινητό του. Δεν είχε καμία σχέση με την τηλεόραση για πολλές ώρες μέχρι που πήγα σπίτι και με είδε να τα βάζω στα άπλυτα. Τον είχα ρωτήσει αν μπορούσα να τα δανειστώ και είπε ναι. Του άρεσε, γέλασε, είναι κουλ με αυτά».

«Κανείς δεν ξέρει αν θα τον δούμε στην εκπομπή ούτε εγώ ούτε ο Δημήτρης. Πολλές φορές με βλέπει, δεν κάνει παρατηρήσεις και δεν ανακατεύεται σε αυτά. Τουλάχιστον μαζί μου -σε αντίθεση με ό,τι βλέπετε στα τραγούδια του- είναι ένας γλυκός, ήσυχος άνθρωπος και ένας φυσιολογικός σύντροφος» είπε σχετικά με το αν θα εμφανιστεί ο Snik στην εκπομπή της.

Πηγή: espressonews.gr