Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη στη Λένα Δροσάκη από τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς ήταν παρών. Να θυμίσουμε πως η ηθοποιός είναι μια από τις γυναίκες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Γνωρίστηκα και ξεκίνησα μαζί του σαν βοηθός του. Ναι τον ξέρω πολύ καλά. Δεν υπήρχε περίπτωση να τα γνωρίζω όσα κατηγορείται. Γνώριζα την κακή του συμπεριφορά. Είχα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα πρόσωπό του που μπορεί να σε κακοποιήσει λεκτικά σε μια πρόβα, ήμουν παρών. Αλλά από κει μέχρι να φτάσουμε σε έναν βιασμό ήταν πολύ μεγάλο το χάσμα. Τρελάθηκα.

Είμαι περήφανος για τη γενναιότητα των κοριτσιών που μίλησαν και βρήκαν το κουράγιο να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους. Η Λένα δεν κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό αλλά για κακοποιητική συμπεριφορά. Ήμουν παρών στο σκηνικό που συνέβη στο θέατρο με την Κάτια Δανδουλάκη. Έγινε ένα πολύ άγριο περιστατικό με φωνές και σηκωθήκαμε και φύγαμε. Δεν θα ήθελα να τον έχω μπροστά μου», δήλωσε ο Άγγελος Μπούρας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr