«Έπεσα σε μελαγχολία και κατάθλιψη στα 25 μου, άρχισα να σκέφτομαι ότι αν κάνω οικογένεια, θα έχω χρήματα να τη ζήσω;»

Ο Πέτρος Ίμβριος έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για όλα. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε τι τον είχε ενοχλήσει στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν για το γάμο του με τη Ναταλία Γερμανού.

«Από το 1996 που γνώρισα τη Ναταλία έχουμε καλές σχέσεις, ακόμα και μετά το χωρισμό είχαμε. Αυτό που γράφτηκε και με είχε πειράξει ήταν ότι παντρεύτηκα τη Ναταλία για να μου φτιάξει την καριέρα. Ήταν κάτι εντελώς χαζό».

Και πρόσθεσε μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα»: «Έχω δεχθεί πρόταση για το Survivor, την οποία επεξεργάζομαι, το συζητάω με την οικογένειά μου, τις κόρες μου και τη γυναίκα μου. Θα το ζυγίσω λίγο καλύτερα και τις επόμενες μέρες θα έχουμε αποτέλεσμα. Η σύζυγός μου και οι κόρες μου είναι ενάντια στο να πάω στο Survivor.

Δεν θέλω να κρίνω τον Τριαντάφυλλο γιατί δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει. Καλό είναι να κρατάμε τα μυαλά μέσα στο κεφάλι μας. Έπεσα σε μελαγχολία και κατάθλιψη στα 25 μου, άρχισα να σκέφτομαι ότι αν κάνω οικογένεια, θα έχω χρήματα να τη ζήσω;».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr