Η Ιωάννα Μπούκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Σου Κου Family».

Η σύζυγος του γνωστού δημοσιογράφου Αντώνη Σρόιτερ, μίλησε για τη σχέση και τον γάμο τους, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως έχει ψάξει το τηλέφωνο του!

«Ήμουν πολύ μικρή όταν έγινα μητέρα. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Στα 26 μου δεν τον είχα καν στο μυαλό μου. Βρέθηκα από την Κρήτη στην Αθήνα από τη μια στιγμή στην άλλη λόγω της δουλειάς και έτσι γνώρισα τον Αντώνη αργότερα. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω ξαναρχίσει να εργάζομαι» είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Για τον Αντώνη αισθάνομαι περήφανη γιατί ό,τι έχει καταφέρει το έχει καταφέρει μόνος του. Όταν γυρίζει στο σπίτι τον ηρεμώ αλλά τον νευριάζω κιόλας. Όλη μέρα λείπει δεν πρέπει κι εγώ να ξεσπάσω κάπου; Και να ζηλεύει δεν το δείχνει. Ο άντρες αυτό κάνουν και το θεωρώ πολύ έξυπνο. Τα κάνω όλα αυτά τα κατινίστικα, τα γυναικουλίστικα, όπως να ψάξω το κινητό του», δήλωσε η Ιωάννα Μπούκη.

Η πανέμορφη σύζυγος του δημοσιογράφου, αναφέρθηκε και στην καλή της φίλη, Ανθή Σαλαγκούδη, αποκαλύπτοντας ότι η πρώην παίκτρια του Survivor είναι ελεύθερη!

«Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι φίλη μου και ήξερα ότι θα φύγει. Όταν με ρώτησε της είπα “Πες μου ρε Ανθή. Τι άλλο έχεις να κάνεις στη ζωή σου; Δουλειά δεν έχεις, παιδιά δεν έχεις, σύντροφο δεν έχεις, γιατί να μη το κάνεις; Είναι μια εμπειρία ζωής”. Όταν γύρισε μου είπε ότι πραγματικά είχα δίκιο! Μου λέει ότι γύρισε άλλος άνθρωπος, καινούργια! Αν πήγαινα εγώ στο Survivor θα ήμουν παλτό στα αγωνίσματα» αποκάλυψε η Ιωάννα Μπούκη.

Πηγή: espressonews.gr