Η Ιωάννα Μαλέσκου φέτος έκανε το ντεμπούτο της στον ΣΚΑΪ αφήνοντας πίσω την Κρήτη.

Την αποκαλούσαν «Ελένη Μενεγάκη της Κρήτης» και αν και γνώριζε τεράστια επιτυχία θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της πηγαίνοντας σε μεγαλύτερο κανάλι. Ήρθε στην Αθήνα και επέλεξε να μείνει στα νότια προάστια σε ένα διαμέρισμα λιτό και μοντέρνο. Κατά καιρούς ποστάρει φωτογραφίες από το σπίτι της και όπως θα δείτε είναι πολύ όμορφο.

Η ίδια προσπαθεί να κλείνει τα αυτιά της στα κακόβουλα σχόλια και να εστιάζει στη δουλειά της. «Το προφίλ του κάθε προσώπου ακόμη και των δημοσιών προσώπων, είναι προφίλ του. Το να μπαίνουμε και να σχολιάζουμε άσχημα πράγματα γιατί μας δημιουργεί και μια τέρψη, μια ικανοποίηση, μπορεί εύκολα να λυθεί, είτε με το να μπλοκάρουμε ανθρώπους ή με το να διαγράψουμε κάποιο σχόλιο. Μη μπαίνετε στη διαδικασία, μην ακολουθείτε ανθρώπους, μην ακολουθείτε γυναίκες, κυρίως μη μολύνετε ζωές άλλων ανθρώπων.

Αν κάτι δεν σας αρέσει, απλά προχωρήστε. Να πω και κάτι τελευταίο. Τις περισσότερες φορές τα σχόλια που γίνονται, ανεξάρτητα από το που γίνονται είναι από προφίλ που είναι fake ή κλειδωμένοι λογαριασμοί. Όταν θέλετε κάτι να πείτε, φροντίστε και αναλάβετε και την ευθύνη τον λόγων σας», είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr