Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε». Η παρουσιάστρια του «Love it» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στην επαγγελματική της πορεία και στη συνέχεια έδωσε την δική της απάντηση για το φημολογούμενο unfollow με τον Νίκο Μουτσινά.

«Παιδιά δεν υπάρχει τίποτε, ούτε καν τέτοιο θέμα συζήτησης, έχουμε άριστες σχέσεις και ειλικρινά αναρωτιέμαι γιατί πρέπει να έχουμε πρόβλημα. Ποτέ δεν έγινε το unfollow, αλλά ούτε και follow. Δεν νομίζω ότι κρίνονται οι σχέσεις ούτε οι επαγγελματικές, αλλά ούτε γενικά οι σχέσεις από το ποιον ακολουθούμε. Θα τον κάνω αν με κάνει και αυτός. Τελευταία ακούω για το ποιος οφείλει τι και σε ποιόν και για αχαριστία προς το πρόσωπο του Νίκου Μουτσινά. Όταν άνθρωποι γνωρίζουν και δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους χωρίς να το διατυμπανίζουν, λέει πολλά», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το 2021 θέλω να φερθεί πιο όμορφα σε όλο τον κόσμο, να συνεχίσει να με βρίσκει υγιή και να στηρίζω τις επιλογές μου. Έχω 1 ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ. Είμαι ήρεμη και μακάρι να συνεχίσει έτσι και το 2021».

Πηγή: espressonews.gr