Η Ιωάννα Παππά μίλησε για πρώτη φορά για το ιδιαίτερο χάρισμά της να καταλαβαίνει ότι κάτι θα συμβεί πριν συμβεί.

ioannapappa1

«Έχω μία αίσθηση μερικές φορές ότι κάτι μπορεί να συμβεί σε έναν διπλανό μου άνθρωπο. Έχω μία διαίσθηση συνήθως για άσχημα πράγματα. Έχει επιβεβαιωθεί αλλά όχι πολλές φορές. Αυτό ήταν το πιο όμορφο που μου συνέβη».

Η γνωστή ηθοποιός, που εμφανίζεται αυτή την χρονιά στο θέατρο «Βεάκη», στην θεατρική παράσταση «Ψηλά από την Γέφυρα», μοιράστηκε την εμπειρία της για την εγκυμοσύνη της κουνιάδας της: «Ήταν έγκυος η κουνιάδα μου. Δεν το ήξερα ότι θα γεννήσει εκείνη την ημέρα και το προηγούμενο βράδυ είδα ένα όνειρο: ένα μωράκι, ξανθό με μπουκλίτσες, πολύ χαρούμενο, που έβγαζε μπουρμπουλήθρες μέσα σε νερό» είπε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

iwanna pappa1

Η γνωστή ηθοποιός κλείνοντας την συνέντευξη της ανέφερε πως είχε δει στον ύπνο της, το αγέννητο παιδί της πριν καν μάθει πως είναι έγκυος: «Λέω στον Κώστα: η Λένα θα γεννήσει σήμερα, γιατί είδα ένα μωρό. Γέννησε η Λένα και μετά από λίγες μέρες έμαθα ότι είμαι έγκυος. Κι έτσι κατάλαβα ότι το όνειρο ήταν μάλλον για μένα. Ίσως ένιωσα ότι κάτι συμβαίνει στο σώμα μου, δεν ξέρω».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr