Ο Ισίδωρος Σταμούλης έγινε γνωστός ως «Μανώλης» στη πετυχημένη σειρά «Ντόλτσε Βίτα».

Ο ηθοποιός είναι από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς του και είναι αδελφός του Οδυσσέα Σταμούλη. Απέχει από την τηλεόραση αλλά στο θέατρο η μία δουλειά διαδέχεται την άλλη. Πώς είναι σήμερα ο γνωστός ηθοποιός;

«Ναι, και προσπαθώ να κερδίσω και ευκαιρίες, αν δεν μου δίνουν οι άλλοι. Αρρωσταίνω, δεν μπορώ να κρατηθώ όρθιος, πονάει το στομάχι μου, φτάνω σε σημείο να μην κοιμάμαι και χωρίζω, εννοώ από τις σχέσεις. Είχα κατηγορηθεί ότι ήμουν πολυγαμικός στις σχέσεις, την κύρια σχέση δεν την άφηνα ποτέ.

Να χαλάσεις την κύρια σχέση, τον άνθρωπο που σε καταλαβαίνει και περνάς μαζί του καλά; Αν ενδίδαμε σε όλους, δε θα προλαβαίναμε, θα έπρεπε να είχαμε περάσει αυτόν με τις 4.000 γυναίκες – αναφέρομαι βέβαια σε παλαιότερες εποχές. Φταίνε οι γυναίκες με την πρόκληση που κάνουν στο αντίπαλο φύλο.

Προσφέρονται με τα μίνι τους τα ωραία, κοιτάς μια ωραία κοπέλα που έχει βγάλει έξω το βρακάκι της και σου λέει: «Τι κοιτάς ρε;». Τι κοιτάω… αυτό που έβγαλες κοιτάω! Βάφονται για να δείξουν διαθέσιμες, με χείλια κόκκινα, να δείξουν ότι είναι σε οίστρο, γιατί όταν συμβαίνει αυτό σε άντρες και γυναίκες, πρήζονται τα χείλη, τα στήθη», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr