Για τη βραδιά των Madwalk, του θεσμού που ενώνει τη μόδα με τη μουσική μίλησε η Βίκυ Καγιά, η οποία θα παρουσιάσει το σόου.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ περήφανη και συγκινημένη. Ειδικά όταν έπαιξε το τραγούδι της έναρξης, που ήταν το ίδιο με αυτό που ήταν δέκα χρόνια πριν. “Playmen & Claydee feat. Τάμτα”. Είναι ωραίο να δουλεύεις με ανθρώπους, είναι ωραίο να κρατάς και να καλλιεργείς τις σχέσεις τους, είναι ωραίο να υπάρχεις ακόμα στην πρώτη γραμμή, είναι ωραία να προσπαθείς. Είναι ωραία η μόδα», είπε στο Secret η Βίκυ Καγιά για να συνεχίσει:

«Όλη η διοργάνωση έχει ετοιμάσει κάτι φαντασμαγορικό. Θα δουν υπέροχα ρούχα, πάρα πολύ ωραία acts. Όλη η βραδιά είναι προσαρμοσμένη στο σήμερα, στη σύγχρονη κατάσταση, όμως πιστεύω ότι θα έχει την αίγλη και όλο το ελίτ της μόδας που χρειάζεται μια φαντασμαγορική βραδιά, παρόλο που δεν υπάρχει κοινό και ο παλμός του live. Δεν πειράζει».

Ο μοναδικός θεσμός, Madwalk που ενώνει τη μουσική με τη μόδα και φέτος γιορτάζει δέκα χρόνια, έρχεται τηλεοπτικά σήμερα, Σάββατο 9 Ιανουαρίου, στις 21.00 στο MEGA.

Πηγή: patrastimes.gr