Η Καίτη Γαρμπή σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην επιτυχία και στο πόσο πάλεψε για να την έχει. Η τραγουδίστρια μίλησε στην Real life για την καριέρα της.

garbi38993

Κυνηγάτε την επιτυχία ή έχετε υπάρξει χαρούμενη από μια συνεργασία ή από ένα τραγούδι που μπορεί να μην το άκουσαν πολλοί, αλλά είχε νόημα για εσάς;

Ναι, έχει γίνει αυτό, να μην ακουστεί όσο θα άξιζε, αλλά συμβαίνει να χάνονται τραγούδια σε έναν δίσκο, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που παίζουν τα ραδιόφωνα με playlist. Κάποτε οι παραγωγοί άκουγαν όλο τον δίσκο και έπαιζαν τραγούδια που ήταν διαφορετικά από αυτό που προωθούσαμε εμείς και τα έκαναν επιτυχία! Εγώ πάντα έκανα τραγούδια όχι με γνώμονα την επιτυχία, αλλά με το τι ένιωθα στο πρώτο άκουσμα.

garbi39039

Το τραγούδι πρέπει να μιλά στην καρδιά μου, να παθιαστώ και να το ερμηνεύσω. Δεν γίνεται κι αλλιώς δηλαδή, αν δεν αγγίξει το δικό μου συναίσθημα, πως θα καταφέρω να το φτάσω στον κόσμο; Θέλω τραγούδια που θα κάνουν χαρούμενη τη ψυχή μου, που θα μας πάνε ένα βήμα παραπάνω εμένα και το κοινό μου και θα είναι μια καινούργια πρόταση.

garbi38947

Διάρκεια και επιτυχία. Σας άγχωσε ποτέ η επιτυχία;

Όχι, γιατί ποτέ δεν κυνήγησα την επιτυχία εμμονικά. Η επιτυχία είναι συνισταμένη πολλών πραγμάτων. Είναι προτεραιότητα, είναι θυσίες, είναι αφοσίωση στον στόχο και πάρα πολλή δουλειά. Αν και αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, προτεραιότητα μου είναι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι και η ευημερία τους. Αν είναι αυτοί καλά, είμαι και ‘γω και έτσι ορίζω τη δική μου επιτυχία.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr