«Πόλεμος» για τη Νατάσσα Μποφίλιου με αφορμή την απόφασή της να τραγουδήσει στη χθεσινή αντιπολεμική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα.

Με το που έγινε γνωστή η συμμετοχή της, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατηγόρησαν την ερμηνεύτρια στα social media ότι «τάσσεται υπέρ του Πούτιν», «αποφεύγει να πάρει ξεκάθαρη θέση» και «εξισώνει θύτες και θύματα».

2902 NATASA MPOFILIOY 11022022

Μεταξύ αυτών και ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποίος στράφηκε εναντίον της μέσα από μια δηκτική ανάρτησή του στο facebook: «Aκουγα ”η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει” (με νεύρα, ομολογώ, τόσο από τη σχεδόν απάνθρωπη επανάληψη όσο και γιατί δεν είμαι φίλος του ακατάσχετου vibrato στην τέχνη).

7351 NATASA MPOFILIOY 362021 Τώρα όμως κατάλαβα γιατί το τραγουδούσε με τέτοιο επίμονο πάθος η Νατάσσα: ήταν προφητικό. Αναφερόταν στην καρδιά του #ουκρανού_ήρωα που αντιστέκεται στον νεοναζί του Κρεμλίνου. Τι; Οχι; Η Μποφίλιου τελικά θα τραγουδήσει υπέρ των λαών γενικώς; Κατά των ΗΠΑ –ΝΑΤΟ – Ε.Ε. – Ρωσίας, με αυτήν την αχταρμά σειρά; Ελα ρε κοπελιά…» έγραψε ειρωνικά ο ηθοποιός.

7166 NATASA MPOFILIOY 7102021

«Καλέστηκα σε μία αντιπολεμική συναυλία από φοιτητικούς συλλόγους. Να πω δύο αντιπολεμικά τραγούδια. Είπα ναι. Οπως λέω τόσα χρόνια σε δράσεις σαν αυτή. Η θέση μου είναι ολιστική ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Για μένα αυτό είναι το αίτημα» σχολίασε στα social media η Νατάσσα Μποφίλιου μετά τις αντιδράσεις, εξηγώντας τη θέση της. «Καταδικάζω την άθλια εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία. Είμαι με τους Λαούς και τους πρόσφυγες που άλλη μια φορά στην ιστορία πληρώνουν το τίμημα για τα συμφέροντα των ισχυρών. Είμαι με την αλληλεγγύη. Δεν επιθυμώ καμία εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας. Μου είναι αδύνατο να στρέψω το βλέμμα από την τεράστια ανθρωπιστική κρίση και θα είμαι στη θέση που πρέπει με όποιο τρόπο μπορώ. Στην επίσημη γραμμή που στοιχειοθετείται και θα με κάνει άλλη μια φορά βορά στη διαστρέβλωση των θέσεων, της αλήθειας μου και στη δημιουργία μιας προπαγάνδας που εξυπηρετεί τον μακαρθισμό φυλλάδων και προσώπων, γυρνώ την πλάτη. Πορεύομαι με τα ιδανικά μου. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Το θέμα συζητήθηκε χθες και στο «Πρωινό», με τον Βαγγέλη Περρή να επιτίθεται στη Νατάσσα όχι τόσο για τη χθεσινή συναυλία, όσο για τα τραγούδια της. «Εγώ συμφωνώ με τον Καφετζόπουλο σε σχέση με την καλλιτεχνική εκτίμηση που κάνει για τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια. Τα ίδια λόγια θα χρησιμοποιούσα. Γιατί δεν μου αρέσει. Γιατί αυτό το vibrato με ενοχλεί. Γιατί τα τραγούδια της με κάνουν να πλήττω». Ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος, από την άλλη πλευρά, θέλησε να στείλει το δικό του λιτό και ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης προς την τραγουδίστρια. «Με τη Νατάσσα» έγραψε στο Instagram, κάνοντάς την tag.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr