Επιστροφή στα social media για την Κυβέλη Χατζηευστρατίου τρεις μήνες μετά το θανατηφόρο τροχαίο που άλλαξε δραματικά την καθημερινότητά της.

Η 20χρονη νικήτρια του «GNTM 4» φαίνεται πως κάνει μια προσπάθεια να συνεχίσει τη ζωή της, κάτι που αποδεικνύεται και από την απόφασή της να ενεργοποιήσει εκ νέου τον λογαριασμό της στο Instagram, τον οποίο είχε κλείσει τον περασμένο Οκτώβριο, λίγες ημέρες έπειτα από το δυστύχημα που την έφερε στα πρωτοσέλιδα.

f2 86

Ηταν τότε που το ανερχόμενο μοντέλο παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και σκότωσε έναν 62χρονο αναβάτη μηχανής στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, στις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν μετά το θανατηφόρο τροχαίο είχε βρεθεί στο αίμα της διπλάσιο ποσοστό αιθυλικής αλκοοόλης από το επιτρεπόμενο όριο.

Μόλις όλα τα παραπάνω έγιναν γνωστά, η νεαρή κοπέλα άρχισε να δέχεται ακραίες λεκτικές επιθέσεις από αγνώστους, τόσο κάτω από τις φωτογραφίες της όσο και σε μηνύματα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τη χαρακτηρίσουν «φόνισσα», «ψυχικά ασταθή», με την ίδια να προχωρά τελικά σε απενεργοποίηση του λογαριασμού της. Το βράδυ της Δευτέρας ωστόσο τον ενεργοποίησε ξανά, χωρίς να πραγματοποιήσει κάποια νέα ανάρτηση.

Φρόντισε, παρ’ όλα αυτά, μετά την επιστροφή της, να σβήσει τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της, καθώς και να απενεργοποιήσει τη δυνατότητα σχολιασμού από τους followers της. Σημειώνεται πως την Κυβέλη Χατζηευστρατίου ακολουθούν πάνω από 30.000 άτομα στο Instagram.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr