Ο Βασίλης Καρπενάρος, δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη ξέσπασε σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Ζέτας Δούκας η οποία κατήγγειλε τον ηθοποιό για κακοποιητική συμπεριφορά.

6698 IORDANIDIS DOYKA KIMOYLIS 26112007

«Για μερικούς από αυτούς έχουμε καταθέσει μηνύσεις επειδή έχουμε αποδεικτικά στοιχεία ότι οι μάρτυρες αυτοί είπαν ψέματα. Μπορούν να φέρουν όσους μάρτυρες θέλουν, δεν το απαγορεύει η δικονομία. Το θέμα είναι οι μάρτυρες που φέρνουν να λένε την αλήθεια.

Διαβάστε επίσης: Η Ζέτα Δούκα περνάει στην αντεπίθεση στη δικαστική διαμάχη με τον Κιμούλη

Σκέφτομαι ότι προς το παρόν αυτού του είδους η περηφάνια δεν έχει γίνει ποινικό αδίκημα. Όταν βγαίνεις στην τηλεόραση αντί να πας στα δικαστήρια να καταμηνύσεις κάποια αδικήματα που υποτίθεται ότι σου έκαναν και μετά από κάποια χρόνια θες να κάνεις την Ζαν Ντ’ Αρκ και κλαψουρίζεις στην τηλεόραση, αυτή η ανάλογη περηφάνια ακόμα δεν έχει ποινικοποιηθεί.

6683 KIMOYLIS DOYKA 26112007

Εμείς κάναμε μια αγωγή, θα πάμε στο δικαστήριο και θα αποδείξουμε αυτά που λέμε. Πρέπει να μάθει η κυρία Δούκα και οι σύμβουλοί τους, οι οποίοι είναι δεδομένο ότι γνωρίζουν και δεν ξέρω γιατί δεν τους το λένε, ότι αυτά τα πράγματα τα λένε στο δικαστήριο.

Δεν τα λένε στις τηλεοράσεις, δεν τα λένε πριν από το δικαστήριο. Γιατί αυτά που λέει τώρα είναι όπλα της, παίρνω εγώ τα όπλα της και θα είμαι προετοιμασμένος να την αντιμετωπίσω στο δικαστήριο», είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr