Στο… τσακ δεν έβαλε γαλότσες και δεν έπιασε τσουγκράνες στη «Φάρμα», όμως εκείνος ρίχνει τα «καρφιά» του στην παραγωγή του reality του ΑΝΤ1!

Ο λόγος για τον ολυμπιονίκη της ποδηλασίας Γιώργο Χειμωνέτο, το όνομα του οποίου ήταν από τα πρώτα που ακούστηκαν για το reality, αλλά στο τέλος ο ίδιος έμεινε με την επιθυμία! Ο Χειμωνέτος μίλησε μέσω Skype σε πρωινή εκπομπή και αναφέρθηκε στην παραλίγο συμμετοχή του στη «Φάρμα», αλλά και στους λόγους που τελικά δεν μπήκε στο αγρόκτημα!

«Το τοπίο ήταν λίγο περίεργο. Με κάλεσαν, μιλήσαμε, εκτεθήκαμε λίγο παραπάνω, το όνομά μας έπαιξε παντού, που δεν είναι ωραίο να μιλάς για τη δουλειά σου πριν υπογράψεις… Τελικά, στο τέλος δεν τα βρήκαμε. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 ήταν και μπερδεμένοι για το τι θέλουν να κάνουν, νομίζω ότι το σκεπτικό ήταν να βάλουν πιο πολλούς επωνύμους, άρα πιο μεγάλο μπάτζετ. Το όνομά μου διέρρευσε εκ των έσω, δεν είχαμε φτάσει σε τελικό στάδιο συμφωνίας. Είχαμε μιλήσει για τα οικονομικά και ήμασταν κοντά στο να τα βρούμε, κάναμε και εξετάσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Γίνεται μια συζήτηση, άνοιξαν τη συζήτησή τους, άλλαξαν τα πλάνα τους, ΟΚ, συμφωνώ. Αλλά, όταν έχεις εκτεθεί και λες κάποια πράγματα σε έναν άνθρωπο -και δεν το έκαναν μόνο σε εμένα, αλλά και σε άλλους, που τους έχεις καλέσει εσύ και τους κάνεις μια πρόταση-, είναι λίγο περίεργο να τους λες μετά ότι “ναι, αλλά δεν ξέρω”… Δεν ήταν ωραίος αυτός ο τρόπος» κατέληξε ο Χειμωνέτος.

Πηγή: espressonews.gr