Ο Γιώργος Καρκάς σε συνέντευξή του ξέσπασε με όσους καταγγέλλουν κάποιον για παρενόχληση στην τηλεόραση χωρίς να έχουν πάει στον εισαγγελέα.

«Το #metoo είναι κατά 70% ένα παράνομο πράγμα, ο τρόπος που έγινε. Δεν καταλαβαίνω την ανάγκη κάποιου να βγει να πει ότι έχει κακοποιηθεί χωρίς να έχει πάει πρώτα στον εισαγγελέα να το καταθέσει. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μια μεγάλη μερίδα συναδέλφων λένε ότι τα ήξεραν και ήταν μπροστά. Τι περίμεναν; Τον κορονοϊό; Να ξεφουσκώσουν οι δουλειές και να μην έχει κανένας ανάγκη κανέναν για 1-2σεζόν έτσι ώστε να ανοίξουν κάποια στόματα; Εφόσον ήσασταν μπροστά, είστε διπλά ένοχοι. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί τόσοι συνάδελφοι δίνουν τόσες πολλές συνεντεύξεις για να πουν ποια είναι η προσωπική τους άποψη για τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη. Δηλαδή, δουλειές δεν έχετε;».

Και πρόσθεσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μιλώντας για τη Ζέτα Δούκα: «Δε μπορείς να μου βγαίνεις με το ύφος βιασμένης να μου πεις ότι σου πέταξαν καρέκλα πριν έντεκα χρόνια. Αν σου πέταξαν την καρέκλα, καλώς να το πεις και να σηκωθείς να φύγεις εκείνη την ώρα. Το να βγεις να το πεις αμέσως μετά την κατάθεση ψυχής της κυρίας Μπεκατώρου. Αναφέρομαι στη Ζέτα Δούκα».

Και είπε κλείνοντας: «Έχει προφυλακιστεί όποιος είναι να προφυλακιστεί. Αν υποθέσουμε ότι ήταν επικίνδυνος για την κοινωνία, δεν είναι πια γιατί είναι στη φυλακή. Από εκεί και πέρα το ράβουμε και το βουλώνουμε και περιμένουμε τα δικαστήρια».

Να θυμίσουμε πως ο ηθοποιός είχε πάει φυλακή μετά από καταγγελία ταξιτζή ότι τον βίασε αλλά τελικά αθωώθηκε.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr