Ανθρωποκυνηγητό βρίσκεται σε εξέλιξη στις Σέρρες και τις γύρω περιοχές για τον εντοπισμό ενός διαρρήκτη που άρπαξε το χρηματοκιβώτιο μιας επιχείρησης στην βιομηχανική περιοχή και κατάφερε να διαφύγει, αφού πρώτα το εγκατέλειψε μαζί με το όχημα με το οποίο το μετέφερε.

Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός όταν ειδοποιήθηκε από την εταιρεία security ότι έχει γίνει διάρρηξη στην επιχείρηση από αγνώστους οι οποίοι είχαν φορτώσει το χρηματοκιβώτιο σε ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW. Το ύποπτο όχημα εντοπίστηκε από περιπολικά της Ο.Π.Κ.Ε. Σερρών και του τμήματος Ηράκλειας, αλλά ο οδηγός πάτησε γκάζι και επιχείρησε να διαφύγει με μεγάλη ταχύτητα από χωματόδρομους της ευρύτερης περιοχής.

Ακολούθησαν σκηνές από κινηματογραφική ταινία, οι αστυνομικοί καταδίωξαν το όχημα επί αρκετή ώρα, ώσπου κατάφεραν να το εγκλωβίσουν. Ο οδηγός επιχείρησε να εμβολίσει τα περιπολικά και στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα και κατάφερε να εξαφανιστεί τρέχοντας. Το κλεμμένο BMW κατασχέθηκε και στο εσωτερικό του βρέθηκαν το χρηματοκιβώτιο που ήταν άθικτο, γάντια, κουκούλες και διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Σερρών θεωρούν ως βασικό ύποπτο έναν Έλληνα που τους έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για κλοπές και ληστείες και τον αναζητούν παντού για να τον συλλάβουν. Ταυτόχρονα, η Εγκληματολογική υπηρεσία εξετάζει τα αποτυπώματα και το γενετικό υλικό που βρήκε στο αυτοκίνητο, τις κουκούλες και τα εργαλεία, για να ταυτοποιήσει και τους συνεργούς που σίγουρα είχε, καθώς ήταν αδύνατο να μεταφέρει μόνος του το χρηματοκιβώτιο.

Πηγή: patrastimes.gr