Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» μίλησε η αδελφή του Survivor Σπύρου Μαρτίκα

Ήταν αρκετά αποκαλυπτική όσον αφορά την προσωπική ζωή του αδελφού της πριν μπει στο παιχνίδι και αρκετά καυστική απέναντι στον Τάκη Καραγκούνια, προτείνοντάς του μάλιστα να ηρεμήσει λίγο! Επιπλέον, αναφέρθηκε και στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για έναν ρόλο!

Screenshot 6 1

Αναλυτικότερα δήλωσε ότι «η Βρισηίδα εμένα μου αρέσει πάρα πολύ, είναι μια κούκλα. Ο Σπύρος δε μπορεί χωρίς γυναικεία παρουσία δίπλα του, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Χάρηκα πάρα πολύ, γιατί αυτό ίσως τον χαλαρώσει λιγάκι. Ίσως να τον απωθήσει λίγο και από τους καβγάδες που γίνονται με τον Τάκη. Δεν μπορώ τους καβγάδες, δε μπορώ. Δηλαδή όταν είναι Σάββατο και βλέπουν τα παιδιά γυρίζω κανάλι. Ο Σπύρος χώρισε έναν μηνά πριν μπει στο Survivor. Μαζί με την κοπέλα του έκανε την αίτηση. Ήταν στα χωρίσματα τότε. Ο Τάκης κάνει όλα αυτά τα πράγματα για να μη φύγει. Πρέπει λίγο να ηρεμήσει»

Screenshot 7 1

Όταν της ζητήθηκε η άποψή της για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ είπε ότι «πριν μπούνε μέσα, αντί για συμβόλαιο, έπρεπε να τους δώσουν το σενάριο, να τους δώσουν τους ρόλους τους, να διαβάσουμε κι εμείς να ξέρουμε τι ρόλο θα έχει ο καθένας οπότε να μην ταραζόμαστε».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr