Η Κατερίνα Γερονικολού  σε συνέντευξή τη στην εκπομπή Happy Day μίλησε για τον ρόλο της στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Και όμως είμαι ακόμα εδώ» και τη συνεργασία της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Αναφέρθηκε στη μητρότητα αλλά και στον Γιώργο Κιμούλη, ένα πρόσωπο που έχει απασχολήσει πολύ τον τελευταίο καιρό!

2157 KATERINA GERONIKOLOY 14122021

Όσον αφορά την συγκατοίκηση με τον σύντροφό της είπε ότι «Είμαι πολύ υπέρ της καθαριότητας, όχι όμως σε υπερβολικό βαθμό. Μου φτιάχνει το κέφι να είναι όλα τακτοποιημένα και να είναι όλα στη θέση τους. Πρέπει να είναι όλα τέλεια στην κουζίνα. Με τον Γιάννη είμαστε όλη μέρα εκτός σπιτιού, οπότε δεν γίνεται χάλια. Ζουν σε αυτό δύο άνθρωποι που λείπουν αρκετά. Έχουμε μοιράσει τις αρμοδιότητες. Βοηθάει σε αυτά που μπορεί…Όταν δύο άνθρωποι έχουν κοινούς στόχους, αυτό τους ενώνει ακόμα περισσότερο. Έχουμε τις ίδιες αγωνίες, τα ίδια άγχη. Μας ενώνει αυτό».

1799 KATERINA GERONIKOLOY GIANIS TSIMITSELIS 14122021

Για τον Γιώργο Κιμούλη ανέφερε: «Δεν υπάρχει επαφή, το θέμα έχει κλείσει και καλώς έχει κλείσει. Σίγουρα στο εργασιακό περιβάλλον θέλουμε ο ένας να σεβόμαστε τον άλλον, χωρίς να προσβάλλουμε τον άλλον. Τον έχω συγχωρέσει. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να συγχωρούμε και να προχωράμε παρακάτω. Αυτό μας κάνει και καλύτερους ανθρώπους και δεν μας κάνει να σπαταλάμε ενέργεια σε αρνητικά συναισθήματα».

Ενώ για την μητρότητα ήταν αρκετά λιτή και περιεκτική λέγοντας ότι «καμπανάκι δεν έχει χτυπήσει παρόλα αυτά αγαπάω πολύ τα παιδιά! Πιστεύω ότι θα δείξει ο χρόνος και η πορεία».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr