Η Κατερίνα Γκαγκάκη παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» αναφερόμενη στις απώλειες που τη σημάδεψαν. Ο πατέρας της ήταν η τελευταία απώλεια που βίωσε και ακόμα δεν μπορεί να το ξεπεράσει.

katerina gkagkaki ipopsifia ekloges.jpg

«Έχω ηχογραφήσει ένα από τα τελευταία μας τηλεφωνήματα. Δεν ήξερα ότι θα είναι ένα από τα τελευταία… Ένα βραδινό που λέγαμε καληνύχτα, το ηχογράφησα. Χτες ήμουν στο τσακ να το ακούσω, δεν το έχω ακούσει ακόμα.

1880 KATERINA GKAGKAKI 24092019Τον Μάρτιο θα είναι τρία χρόνια. Ήταν ξαφνικό, όσο μπορεί να είναι όταν ένας άνθρωπος ήταν 82 χρονών, αλλά ήταν μια χαρά. Υπάρχει πάρα πολύ στο μυαλό μου ότι από αυτά που είχαν συμβεί τους τελευταίους μήνες επαγγελματικά, τον στενοχώρησα πολύ κι αυτό κατά κάποιο τρόπο συνέβαλε.

9076 KATERINA GKAGKAKI 18062022

Δεν μπορώ να το χωνέψω. Το καταλαβαίνω με τη λογική ότι δεν είναι έτσι. Είναι πολύ ζόρικο να κάνεις κηδεία και να κάθεσαι μόνη σου στην καρέκλα. Νομίζω ότι κάτι δεν έκανα καλά. Αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά δεν το διαχειρίζομαι ακόμα. Θεωρώ ότι θα μπορούσα να είχα κάνει πράγματα και να τα δει πριν φύγει. Μου λείπει πάρα πολύ, ενώ είναι αστείο ότι δυσανασχετούσα πάρα πολύ όταν με έπαιρνε μέσα στη μέρα. Με έναν περίεργο τρόπο τον βρίσκω συνεχώς μπροστά μου σε ανθρώπους, που έρχονται να μου μιλήσουν για αυτόν».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr