Η Κατερίνα Καινούργιου περνάει δύσκολες στιγμές καθώς κάποιος δημοσιογράφος που υπογράφει με ψευδώνυμο γράφοντας άσχημα πράγματα για εκείνη.

«Αυτή τη στιγμή δεν έχεις ιδέα τι θα πει δημοσιογραφική εμμονή και να σε χτυπάνε ανελέητα. Εγώ, το τελευταίο διάστημα τo βιώνω συνέχεια. Εμμονή, σε άρρωστο βαθμό από συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος δεν υπογράφει καν τα άρθρα του, να έχω φτάσει σε σημείο να συζητάω με την οικογένειά μου και να πιστεύω με αυτά που γράφει, τις κακίες, τα τέρατα, τα ανήθικα, τα εμετικά αυτά σχόλια, ότι θα έρθει κάτω από το σπίτι μου και θα μου κάνει κακό.

Έχω φτάσει σε σημείο να λέω στον πατέρα μου, να δούμε τι θα κάνουμε, γιατί νιώθω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο άρρωστος μαζί μου, ότι θα βλάψει και τη σωματική μου ακεραιότητα. Αυτό σημαίνει εμμονή. Άνθρωπος στον οποίο έχω στείλει εξώδικο, έχω κάνει αγωγή και συνεχίζει και με βρίζει κι εμένα και το προϊόν μου με τον χειρότερο τρόπο. Αναγκάζομαι να μην φεύγω μόνη μου από το σπίτι γιατί νιώθω ότι θα μου κάνει ζημιά. Είναι τέτοια η αρρώστια και η εμμονή».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr