Περίπου δυο εβδομάδες απουσίαζε από το τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου-Κου» λόγω ενός προβλήματος υγείας η Κατερίνα Καραβάτου. Ωστόσο, η αγαπημένη παρουσιάστρια επέστρεψε το πρωί της Πέμπτης και καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό ευδιάθετη και χαμογελαστή αναφέροντας με χιούμορ ότι νιώθει σα να έχει να κάνει πρεμιέρα ένα χρόνο. Στη συνέχεια η ίδια ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι σήμερα δεν θα βρίσκεται μαζί τους ο Κρατερός Κατσούλης.

«Καλημέρα σας! Νιώθω ότι έχω να κάνω πρεμιέρα κάνα χρόνο. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ! Αλλά δεν ξέρω αν βλέπετε… δεν είναι ο Κρατερός εδώ! Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την οικογένεια και τους φίλους μου για όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασα, και που μου ανέχτηκαν, που δεν ήθελα να μιλάω καθόλου καθόλου. Ήταν μια περίοδος πολύ μοναχική, αλλά όλο αυτό το πράγμα πλέον έχει ξεπεραστεί και είμαι καλά και είμαστε όλοι εδώ μαζί. 

Θέλω να ευχαριστήσω και τους συναδέλφους μου που πολύ διακριτικά δεν με έφεραν σε δύσκολη θέση και σεβάστηκαν ότι η υγεία είναι ένα προσωπικό δεδομένο και δεν μου θύμωσαν που δεν απαντούσα στα τηλέφωνα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον σταθμό και τους ανθρώπους που μου συμπαραστάθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω την παραγωγή της εκπομπής. Τον Σάββα που εκείνη την Δευτέρα που κατέρρευσα, ήρθε γρήγορα και προσπαθούσε να με κάνει να γελάσω. Δεν τα κατάφερε αλλά ήταν πολύ γλυκό όλο αυτό…», είπε η παρουσιάστρια.

Πηγή: espressonews.gr