Η Κατερίνα Λιόλιου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it». Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή και το περιβόητο ταξίδι της στο Ντουμπάι αλλά και για την σχέση της, με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Στη συνέχεια η Κατερίνα Λιόλιου δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι το καλοκαίρι νόσησε από κορονοϊό και παρέμεινε στο σπίτι της για 20 μέρες.

«Την καραντίνα μου την περνάω με πρόγραμμα και συγκεκριμένη ρουτίνα για να βγαίνει. Για να μην με παίρνει από κάτω. Έχω ξεκινήσει και κάνω πολύ γυμναστική, έχω χάσει και κάποια κιλά, τα οποία με βασάνιζαν για πολύ καιρό. Κατανοώ και το αρνητικό σχόλιο και την κακή ψυχολογία του κόσμου στο σπίτι. Και θα σου πω γιατί… Τον Αύγουστο που η Ελλάδα είχε ανοίξει τα σύνορα στους τουρίστες και ο κόσμος πήγαινε διακοπές κανονικά, δυστυχώς νόσησα από κορονοϊό και το πέρασα πολύ δύσκολα. Έμεινα στο σπίτι 20 ημέρες. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη που έβλεπα τους φίλους μου να πηγαίνουν διακοπές…», δήλωσε η Κατερίνα Λιόλιου.

Για την σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο είπε: «Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο. Αλλά θα ήθελα πολύ να ερωτευτώ. Με τον Πέτρο είμαστε φίλοι, τον εκτιμώ πολύ. Ήμασταν μια μεγάλη παρέα στο Ντουμπάι, αλλά μέχρι εκεί.»

Πηγή: espressonews.gr