Το παιδικό της όνειρο πήρε σάρκα και οστά και για τους επόμενους μήνες θα φορά το στέμμα της και θα σεργιανίζει την πόλη της Πάτρας, καθώς ανακηρύχθηκε και επίσημα ως η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2023!

Ο λόγος για την πανέμορφη Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη, αθλήτρια στίβου της Παναχαϊκής Γ.Ε., απόφοιτη Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Τρίκαλα), μεταπτυχιακή φοιτήτρια Ιατρικής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ασκηση, Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση», στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τμήμα Ιατρικής Λάρισας), με σημαντικές τιμητικές διακρίσεις και βραβεία σε αθλητικούς αγώνες.

katerina

Αλλωστε η οργανωτική επιτροπή, εκτός από την ομορφιά, συμπεριέλαβε στα κριτήρια επιλογής την προσωπικότητα και τη σχέση της βασίλισσας με το Πατρινό Καρναβάλι, τα οποία, όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση, είχαν επίσης βαρύνοντα ρόλο. «Εκανα την αίτησή μου για να θέσω υποψηφιότητα ως βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού όχι την τελευταία μέρα, αλλά κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Είπα να το κάνω, δεν είχα να χάσω κάτι και ίσως να ήταν μια από τις τελευταίες μου ευκαιρίες για να πετύχω ένα παιδικό μου όνειρο» ανέφερε σε δηλώσεις της στο τοπικό σάιτ patrasevents.gr και πρόσθεσε: «Δεν το περίμενα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Με κάλεσαν αρχικά για συνέντευξη ως μία από τις βασικές υποψήφιες για τη θέση και μόλις πριν από κάποιες ώρες με ειδοποίησαν ότι με επέλεξαν για να πάρω φέτος το στέμμα της βασίλισσας».

katerina 1

Η πανέμορφη γυμνάστρια και αθλήτρια του στίβου δεν κρύβει τη χαρά της. «Είναι τιμή για μένα που θα έχω αυτόν τον ρόλο και θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr