Η Κατερίνα Ζαρίφη, έδωσε μια συνέντευξη – κατάθεση ψυχής στην εκπομπή «Μega Καλημέρα».

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, μίλησε μεταξύ άλλων για την πιθανότητα επιστροφής της στην μικρή οθόνη, για την σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη και για τα κακεντρεχή σχόλια που έχει ακούσει λόγω των κιλών της.

zaaar

«Μου έχει λείψει το υγιές κλίμα της τηλεόρασης. Σπανίως το βρίσκεις… Η βασική μου δουλειά είναι ραδιοφωνική παραγωγός. Η υποκριτική είναι η ψυχοθεραπεία μου και εντάξει, η τηλεόραση η αγάπη μου, αυτός ο εραστής…» είπε και συνέχισε: «Μέχρι στιγμής δε μου έχουν προτείνει κάτι. Διάβασα αυτό που είπαν ότι κάτι μου έχουν προτείνει αλλά εμένα δε με έχουν πάρει ακόμα τηλέφωνο. Γράψανε για ένα concept εκπομπής που googlαρα για να δω τι είναι.

zarifous

Εννοείται ότι έχουν γραφτεί ψέματα για εμένα. Το βασικότερο ήταν ότι είχα μαλώσει με την Ελένη Μενεγάκη. Ουδέποτε είχα μαλώσει μαζί της. Είχαν περιγράψει και τον καβγά μάλιστα σε ένα site. Κεφάλαιο Ελένη Μενεγάκη. Είναι ο Έλον Μάσκ της ελληνικής τηλεόρασης. Έχω φάει ξύλο από την ελληνική τηλεόραση σε σχέση με το γιατί κάνω ή γιατί να είναι απέναντι. Τότε μας απασχολούσαν άλλα πράγματα. Θεωρούσα ότι ήταν άδικη επίθεση γιατί ήταν μια κριτική στα δεδομένα που πήγαμε να σπάσουμε εμείς, αυτό το “κούκλα-μπούκλα”. Με τα δεδομένα του τώρα εννοείται θα το ξαναέκανα.

zariffi

Κάνω πράγματα για τον εαυτό μου, όχι όμως εξτρίμ καταστάσεις. Με ενοχλούν τα σχόλια για το αν πάχυνα ή αδυνάτισα. Το να σου πει κάποιος ότι τώρα που αδυνάτισες είσαι ωραία, το θεωρώ “προσβλιμέντο”. Πάει για καλοσύνη αλλά στην πορεία σου βγαίνει λίγο πιο κακιασμένο… Πρόσφατα συνέβη σε φίλη μου να πει σε άνθρωπο “καλέ τι ωραίος που είσαι, αδυνάτισες” και ο άνθρωπος αυτός να μην έχασε τα κιλά από χαρά. Καλό είναι τα μεγέθη να μας απασχολούν σε άλλα πράγματα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr