Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Megaλο «κακό» βρήκε τους λιγοστούς (για να λέμε την… πικρή αλήθεια) τηλεθεατές στο άκουσμα της είδησης ότι το τηλεοπτικό δίδυμο Φουσκίδη – Παπαδόπουλου κατεβάζει ρολά με «αφορμή» το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν. Ο λόγος του αποχαιρετισμού δεν είναι βέβαια ότι οι δύο παρουσιαστές αδημονούσαν να βάλουν τα μαγιό τους και να ξεχυθούν στις παραλίες.

Τα νούμερα τηλεθέασης που χρειαζόταν κανείς κιάλια για να τα δει (όλη τη χρονιά άγγιζαν μετά βίας τo 4% στον πίνακα των μετρήσεων) δεν ανέβαιναν με τίποτα (πώς άλλωστε;) και η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε πως μια ψυχή που είναι να… βγει ας βγεί νωρίτερα, με το τηλεοπτικό δίδυμο να κουνά μαντίλι.

Ετσι, με τους Μένιο Σακελλαρόπουλο και Αθηναΐδα Νέγκα να βρίσκονται στο πλατό αντί του «Mega magazino» από τις 29 Ιουνίου, Θανάσης Φουσκίδης και Ανδρέας Παπαδόπουλος μπορούν να αρχίσουν να πίνουν τον καφέ τους αραχτοί στις σεζλόνγκ, όμως, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», μάλλον ούτε τον χειμώνα θα τους… απολαύσουμε στην πρωινή ζώνη του Mega!

Για να προλάβουμε τις αντιδράσεις των τηλεθεατών που μπροστά στο άκουσμα αυτής της είδησης θα νιώσουν τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια τους, ευελπιστούμε πως στο Μεγάλο Κανάλι θα το ξανασκεφτούν και θα επαναφέρουν από χειμώνα στο πλατό το δίδυμο της επιτυχίας. Είναι στα αλήθεια κρίμα για την τομέα της ενημέρωσης να χαθεί από τον τηλεοπτικό χάρτη μια τέτοια εκπομπή, που έγραψε με τον δικό της τρόπο «ιστορία»…

Πηγή: espressonews.gr