Η Κάτια Ταραμπάνκο εδώ και λίγες μέρες έχει αποχωρήσει από το «Survivor». Το όμορφο μοντέλο ήταν μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο, ένα πρόβλημα υγείας την ανάγκασε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η ίδια το μεσημέρι της Πέμπτης εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» και μίλησε στο Νίκο Μουτσινά, για την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο

«Είμαι η Κάτια και είμαι καλά, δεν πεινάω. Έχω στεναχωρηθεί που δεν ήμουν 10 κιλά παραπάνω, να χάσω τουλάχιστον.

Ήμασταν πάρα πολύ κοντά με τον Κοψιδά και αυτός ήταν ο λόγος που τον ψηφίζανε. Εγώ είχα καταλάβει ότι ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίζεις στα αγωνίσματα και όχι να συμβιώνεις, παίζει και αυτό ρόλο, αλλά το κύριο έπαιζε να τρέχεις καλά και να κερδίζεις τις μάχες. Σε κάποιους δεν άρεσε. Ο σκοπός ήταν να φάμε και να μην χάσουμε συμπαίκτες. Έκανα παρέα με τον Άλεξ, μίλαγα με τον Πάνο, μίλαγα που και που με τα κορίτσια, απλά με τον Γιώργο λίγο μίλαγα, απλά ήμασταν λίγο πιο απομονωμένοι.

Πίσω από τις κάμερες με τον Περικλή δεν είχε γίνει τίποτα. Δεν ξέρω. Λογικά λόγω πείνας και συνθηκών. Δεν έκλεψα ποτέ ρύζι, το βρήκα στα σκουπίδια. Δεν ξέρω από πού ξεκίνησε η λέξη “κλέψιμο”, η οποία είναι τεράστια και δεν θέλω να παίζει δίπλα στο όνομά μου. Δεν έκλεψα το ρύζι από τις προμήθειες, δεν έβαλα χέρι στις προμήθειες, δεν ήμουν διαχειρίστρια των προμηθειών ποτέ, ούτε έβαλα χέρι στο λάδι.», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Πηγή: espressonews.gr