Η Κάτια Ταραμπάνκο έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του Τεό Κωνσταντόπουλου. Ο artist tattoo έχει κάνει την όμορφη Κάτια να μην έχει μάτια για άλλον και όπως είχε αποκαλύψει μέσα στο «Survivor» είναι το «βουνό» της.

8434 KATIA TARAMPANKO TEO KONSTANTOPOYLO 2732022

Ο σύντροφός της με ένα βίντεο που είχε στείλει στο ριάλιτι επιβίωσης την είχε κάνει να βάλει τα κλάματα. «Πού είσαι βρε μπουμπού; Πού είσαι βρε γυναικάρα μου όμορφη; Θέλω τόσα να σου πω αλλά δεν έχω χρόνο να στα πω. Θέλω απλά να σου θυμίσω για ένα βράδυ στην Ελβετία, όπου θυμάσαι τι σου είχα πει; Θα είμαι πάντα βράχος δίπλα σου, οποιαδήποτε κίνηση ή απόφαση και να πάρεις. Είμαι πολύ περήφανος για σένα και φρόντισε να αργήσεις να γυρίσεις γιατί σου ετοιμάζω κάτι εκπλήξεις! Σ΄ αγαπώ», είχε πει ο σύντροφός της0634 TEO KONSTANTOPOYLO KATIA TARAMPANKO 2732022

Με εκείνη δακρυσμένη να λέει στους συμπαίκτες της: «Αυτός παιδιά, είναι ο σύντροφός μου, ο άνθρωπός μου, είναι ο άνθρωπος που δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω να δηλώσει πως είναι μαζί μου γιατί όλοι οι προηγούμενοι το είχαν εκμεταλλευτεί. 8414 KATIA TARAMPANKO TEO KONSTANTOPOYLO 2732022 1Είναι ο βράχος μου, είμαι ο βράχος του». Ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε σε βραδινή τους έξοδο στο νυχτερινό κέντρο Box να διασκεδάζουν αγκαλιά με τα φιλιά να δίνουν και να παίρνουν.

0520 KATIA TARAMPANKO TEO KONSTANTOPOYLO 2732022 8539 TEO KONSTANTOPOYLO KATIA TARAMPANKO 2732022

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr