Η Κατιάνα Μπαλανίκα λατρεύτηκε μέσα από το ρόλο της Σάσας στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα». Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη σειρά αποκαλύπτοντας άγνωστα περιστατικά.

ntoltse vita937
«Το σενάριο του Ντόλτσε Βίτα ήταν πάρα πολύ ωραίο. Μέχρι και σήμερα γνωρίζουν τη Σάσα και τα πιο μικρά παιδιά. Με ρώτησε μια κυρία, γιατί άλλαξα τα κόκκινα μαλλιά, που ήταν τόσο ωραία και όταν της απάντησα ότι είναι περούκα, μου είπε “α γι’ αυτό ήταν τόσο χάλια”.

ntoltse vita
Χρησιμοποίησα τον τρόπο που αντιμετώπιζαν τα πράγματα οι γκέι φίλοι μου, για να μπορέσω να αποτυπώσω τον ρόλο της Σάσας. Τις ατάκες της Σάσας δεν θα της έλεγε εύκολα μια γυναίκα.

ntoltse vita2547Ο Αλέξανδρος Ρήγας μου είχε πει να κάνω φλερτ στον Ευθυμιάδη. Του απάντησα ότι αν η Σάσα το κάνει αυτό, θα πρέπει να φύγει από τη σειρά.

ntoltse vita2540
Στα γυρίσματα της σειράς έμαθα ότι πέθανε η μητέρα μου. Μίλησε η Άννα Παναγιωτοπούλου στο τηλέφωνο, όταν με πήραν να μου το πουν. Ο Αλέξανδρος Ρήγας μου έδωσε αρκετές μέρες από το γύρισμα για να αντέξω τον θάνατο της μητέρας μου και ήρθε και στην κηδεία».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr