«Αρπάχτηκαν» ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Βάνα Μπάρμπα με αφορμή το Προεδρικό Διάταγμα που εξισώνει τα πτυχία των ηθοποιών με τα απολυτήρια λυκείων και τη συνάντηση της τελευταίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν από λίγο καιρό.

mparmpa 1

«Το να πηγαίνουν διάφορες προσωπικότητες και να λένε τις απόψεις τους, εμάς δεν μας καλύπτει… Μιλώ για τα υπουργεία. Μάθαμε ότι θα κληθούν κάποιες προσωπικότητες για διαβουλεύσεις. Δεν εννοώ από τα σωματεία, αλλά εξωσωματειακές. Κάποιοι πανεπιστημιακοί και κάποιοι μεγάλοι ηθοποιοί.

mpimpilas 1 1

Εμείς θέλουμε στις διαβουλεύσεις να συμμετέχουν τα σωματεία» δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Ρωτώντας τον στη συνέχεια η παρουσιάστρια ποιους εννοεί, ο Σπύρος έφερε ως παράδειγμα τη Βάνα Μπάρμπα: «Ρε, παιδιά, προ καιρού είδατε τη Βάνα Μπάρμπα να συνομιλεί με τον πρωθυπουργό. Είναι στο σωματείο ηθοποιών; Η Βάνα υποτίθεται ότι είναι κοντά στους ηθοποιούς. Το να γίνονται συναντήσεις χωρίς τους υπεύθυνους των σωματείων δεν λέει κάτι».

mparmpa 2

Επειτα από λίγο η Βάνα Μπάρμπα έδωσε την απάντησή της: «Εγώ ζήτησα τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό να του εκφράσω τη συμπάθειά μου σχετικά με τον κεντροδεξιό χώρο. Είναι άδικο, γιατί προσπάθησα να του πω ότι πρέπει να γίνονται φεστιβάλ και στο εξωτερικό, συζητήσαμε για τον χώρο της δουλειάς των ηθοποιών. Οταν κάνεις έναν αγώνα μόνος σου, αντί να κρίνουν εμένα, και το λέω με αγάπη, ας κοιτάξουν μεταξύ τους να δεθούν δυνατά και να δώσουν τις μάχες τους».

mpimpilas 2 1

Οταν, μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου τής είπε ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν το ανέφερε με κακία, η Βάνα απάντησε: «Με κακία το είπε. Να λέμε αλήθειες. Δεν το είπε με κακία προς εμένα, αλλά φάνηκε ότι τους πείραξε. Τι τους ενδιαφέρει; Εγώ δεν πήγα να κάνω κακό σε κανέναν. Φαγώθηκαν γι’ αυτήν τη συνάντηση, έλεος».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr