Αγαπημένη συνήθεια πλέον της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα είναι ο περίπατος σε πάρκα μαζί με τα παιδιά τους. Το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία με τον ερχομό των διδύμων και αφιερώνει πολύ χρόνια σε αυτά.

«Είναι ευλογία, νιώθεις πραγματική ολοκλήρωση. Είναι η μεγαλύτερη χαρά της ζωής. Αλλάζουν τα πάντα, ας μη γελιόμαστε. Μπαίνεις σε έναν κόσμο μαγικό. Η μητρότητα σε κάνει να αξιολογείς εκ νέου τις προτεραιότητες και τους στόχους σου, να επανεξετάζεις φιλοδοξίες, να βλέπεις τη ζωή με τελείως διαφορετική προοπτική. Αναθεωρείς εκ βάθρων πράγματα που πίστευες ότι ποτέ δεν θα μπορούσες. Αυτό είναι το μαγικό στοιχείο, το οποίο απολαύσαμε την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Νιώσαμε πολύ διαφορετικά φέτος, κρατώντας στην αγκαλιά μας δύο μωρά! Γι’ αυτό και στολίσαμε από νωρίς το σπίτι μας με ένα μεγάλο δέντρο, με φωτάκια και μπάλες που εντυπωσίασαν τα μικρά μωρά μας. Τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί τους θέλαμε να είναι μέσα στο φως. Η χαρά μου είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο παράπονο.

Διαβάστε επίσης: Η μελωδία της ευτυχίας για την Όλγα Κεφαλογιάννη

Ναι, προφανώς είναι μια απαιτητική και δύσκολη περίοδος, κυρίως λόγω της έλλειψης ύπνου. Εγώ έκανα και μητρικό θηλασμό για περίπου τρεις μήνες με όλη την ευχαρίστηση αλλά και τη δυσκολία που έχει. Ευγνωμονώ, βέβαια, τον Μίνω για την απόλυτη συμπαράστασή του. Καταπληκτικός πατέρας και σύζυγος. Μου δίνει δύναμη. Με στηρίζει διαρκώς, είναι παρών με ουσιαστικό τρόπο και με κάνει να νιώθω ασφάλεια για το ότι μοιραζόμαστε τη χαρά και την ευθύνη της ανατροφής των παιδιών μας», δήλωσε πρόσφατα η βουλευτής στην Espesso.

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε την οικογένεια Μάτσα σε περίπατο στο Ζάππειο.

0105 OLGA KEFALOGIANI MINOS MATSAS 312022 0079 OLGA KEFALOGIANI MINOS MATSAS 312022 0104 OLGA KEFALOGIANI MINOS MATSAS 312022

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr