Λαχτάρισε όλους όσοι τον αγάπησαν στην 50χρονη πορεία του η νέα περιπέτεια υγείας που είχε ο δημοφιλής ερμηνευτής Δάκης, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων.

4307 DAKIS MIMIS PLESAS 1062020

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης εδώ και τρία χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο, προσπαθώντας να βγει νικητής σε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του. Αμέσως μετά το χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso», το οποίο έκανε τον γύρο των ΜΜΕ, οι δικοί του άνθρωποι, που χειρίζονται τα social media που τον αφορούν, επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας, ενώ παράλληλα έδωσαν και την είδηση της επιστροφής του σπουδαίου καλλιτέχνη στο σπίτι του.

«Ο αγαπημένος μας Δάκης χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγο, όμως εδώ και μερικές μέρες είναι και πάλι στο σπίτι του. Σας ευχαριστεί όλους όσους ρωτάτε για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας. Να είστε καλά» ήταν το δημόσιο μήνυμα προς τους θαυμαστές του.3990 MIMIS PLESAS DAKIS LOYKILA KARER 1062020

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από το Πάσχα, όταν ο 78χρονος ερμηνευτής χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο ιδιωτικό νοσοκομείο ύστερα από παρότρυνση των γιατρών του.

Η καλοκαιρινή περιπέτεια που είχε με την υγεία του και το μικρόβιο το οποίο είχε προσβάλει τον οργανισμό του, παράλληλα με τις χημειοθεραπείες, έκαναν την υγεία του να είναι εύθραυστη.4214 MPESI MALFA DAKIS 1062020

Ο ίδιος, από τους καλοκαιρινούς μήνες του 2021 έως και σήμερα, δεν έχει κάνει καμιά δημόσια εμφάνιση φοβούμενος για την υγεία του, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κλονιστεί. aderfes mprogier kai dakisΑμέσως μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο ζήτησε από τους δικούς του ανθρώπους να αλλάξουν το σταθερό νούμερο του τηλεφώνου, μη θέλοντας να μιλήσει σχεδόν σε κανέναν, παρά μόνο σε πολύ οικεία πρόσωπα, τα οποία βρίσκονται κοντά του και τον προσέχουν. Ήδη, πάντως, αμέσως μετά το χθεσινό δημοσίευμα της «Espresso» και το κινητό τηλέφωνο του σπουδαίου καλλιτέχνη είναι απενεργοποιημένο!

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr