Οι διάσημες αδελφές Καρντάσιαν, Κιμ και Κλόε, αποθεώνουν τον Τζο Μπάιντεν μετά την απόφασή του να αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων. Οι δύο αδελφές είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένες για το θέμα, καθώς έχουν καταγωγή από την Αρμενία, από την πλευρά του πατέρα τους.

«Οι Αμερικανοί τιμούν όλους τους Αρμενίους που χάθηκαν στη γενοκτονία, η οποία ξεκίνησε σαν σήμερα πριν από 106 χρόνια. Επιβεβαιώνουμε την Ιστορία. Δεν το κάνουμε αυτό για να κατηγορήσουμε οιονδήποτε, αλλά για να διασφαλίσουμε ότι αυτό που συνέβη δεν θα επαναληφθεί ποτέ» έγραψε το Σάββατο σε ανακοίνωση ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Κατενθουσιασμένη, έσπευσε να τον επικροτήσει η Κιμ Καρντάσιαν, ο πατέρας της οποίας, Ρόμπερτ Καρντάσιαν, ήταν τρίτης γενιάς Αρμενιοαμερικανός. «Επειτα από πάνω από έναν αιώνα αγώνα για την αλήθεια και την αναγνώριση, σήμερα ο λαός της Αρμενίας έλαβε αυτή την αναγνώριση στην οποία όλη ελπίζαμε και για την οποία όλοι προσευχόμασταν, με τον πρόεδρο Μπάιντεν να κηρύσει τη σφαγή 1.500.000 Αρμενίων το 1915, γενοκτονία» έγραψε στο Instagram.

Περήφανη

Συνέχισε γράφοντας: «Είμαι τόσο περήφανη για την κληρονομιά των αρμενικών κοινοτήτων και ευγνώμων στον πρόεδρο Μπάιντεν, που τίμησε κάθε Αρμένιο και την αλήθεια». Ολοκλήρωσε, δε, την ανάρτησή της λέγοντας: «Ευχαριστώ, πρόεδρε Μπάιντεν, για το κουράγιο σου να πεις αλήθειες που άλλοι επέλεξαν να μην πουν».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανάρτηση στο Instagram της αδελφής της, Κλόε Καρντάσιαν. «Σας ευχαριστώ που τιμήσατε τις ιστορίες, τον πόνο, τα βάσανα και την απώλεια» έγραψε, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενη στον Τζο Μπάιντεν, ο οποίος έγινε ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ που αναγνωρίζει τη Γενοκτονία των Αρμενίων.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr